17.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το φημολογούμενο Apple event στις 23 Μαρτίου μπορεί να φέρει τα AirTags, νέα iPad Pro, AirPods, και Apple TV

    Η Apple θα πραγματοποιήσει ένα special event στις 23 Μαρτίου. Αυτό σύμφωνα με τον leaker Jon Prosser ο οποίος κοινοποίησε αυτή την φήμη σήμερα.

    Το event αυτό που λογικά θα είναι ψηφιακό και θα γίνει streamed online μπορεί να φέρει επιτέλους τα εδώ και πάρα πολύ καιρό φημολογούμενα AirTags ενώ ο Prosser αναφέρει πως η αξιόπιστη πηγή του έκανε λόγο και για νέα iPad Pro, AirPods και Apple TV.

    Και τα 3 προϊόντα αναφέρεται ότι είναι “έτοιμα” αν και αυτό μπορεί να σημαίνει το οτιδήποτε….

    Τα AirTags από την άλλη φημολογούνται έντονα εδώ και ένα χρόνο σχεδόν και ακόμη και πηγαίος κώδικας του iOS δείχνει την έλευση τους αυτή.

    Οι αναβαθμίσεις στα iPad Pro και AirPods φημολογούνται και αυτά πολύ έντονα και πρόσφατα έχουν διαρρεύσει ακόμη και κάποιες εικόνες τους.

    Το Apple TV τώρα είναι μια ιστορία από μόνο. Δεν έχει αναβαθμιστεί εδώ και πολύ πολύ καιρό….. και έχει μείνει πίσω και από τον ανταγωνισμό.

    Αν η Apple τελικά παρουσιάσει ένα τέτοιο event θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση κάποια στιγμή την επόμενη εβδομάδα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.