13.9 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple επιτυγχάνει 1,8 δισεκατομμύρια ενεργές συσκευές, θα μπορέσει να φτάσει και τις 2 δισεκατομμύρια φέτος

    Κατά τη της ανακοίνωσης των τελευταίων οικονομικών αποτελεσμάτων της Apple, ο Διευθύνων Σύμβουλος Tim Cook και ο Οικονομικός Διευθυντής Luca Maestri έδωσαν μια ενημέρωση σχετικά με το πόσες συσκευές της Apple είναι ενεργές σε όλο τον κόσμο.

    Η τελευταία λοιπόν ενημέρωση είναι πως η ενεργή βάση συσκευών της εταιρείας φτάνει τις 1,8 δισεκατομμύριο και αν η Apple μπορεί να δει λίγο περισσότερη ανάπτυξη σε σύγκριση με τα τελευταία δύο χρόνια, θα μπορέσει να ξεπεράσει τις 2 δισεκατομμύρια ενεργές συσκευές φέτος με άνεση.

    Η Apple σημείωσε άλλο ένα ρεκόρ όλων των εποχών για το 4ο οικονομικό τρίμηνο του 2021 (το 1ο του 2022) με απίστευτα έσοδα και κέρδη 123,95 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Μαζί με αυτό το ρεκόρ είναι το νέο επίτευγμα 1,8 δισεκατομμυρίων ενεργών συσκευών Apple.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.