Saturday, September 7, 2024

Το τρέχον iPod Touch έκλεισε τις 1.000 μέρες από την κυκλοφορία του και δεν έχουμε καμία ένδειξη για αναβάθμιση του

Το iPod touch έβδομης γενιάς είναι 1.000 ημερών από σήμερα, χωρίς εμφανή σημάδια ενός νέου μοντέλου στο άμεσο μέλλον.

Τον Μάιο του 2019, η Apple παρουσίασε το iPod Touch έβδομης γενιάς. Με 32 μήνες να έχουν περάσει από την κυκλοφορία του iPod Touch έβδομης γενιάς, είναι τώρα η παλαιότερη συσκευή στη σύνθεση της Apple. Η επόμενη παλαιότερη συσκευή της Apple που εξακολουθεί να πωλείται είναι τα AirPods Pro, τα οποία κυκλοφόρησαν τον Οκτώβριο του 2019 και έφτασαν σήμερα σε ηλικία 847 ημερών.

Το iPod touch είναι η λιγότερο ακριβή συσκευή iOS της Apple, ξεκινώντας από $199. Με οθόνη 4 ιντσών, είναι επίσης η μικρότερη συσκευή iOS και η μόνη εναπομείνασα συσκευή iOS με υποδοχή ακουστικών 3,5 mm. Το iPod touch είναι πιο δημοφιλές ως συσκευή εισαγωγικού επιπέδου στο οικοσύστημα της Apple, ειδικά για παιδιά, αλλά και για αρκετά καταστήματα λιανικής που το χρησιμοποιούν ως εργαλείο καταγραφής και αποστολής μιας παραγγελίας.

Είναι αξιοσημείωτο ότι το iPod Touch έβδομης γενιάς ήταν μια πολύ μικρή ενημέρωση, με τον επεξεργαστή A10 Fusion από το iPhone 7 και μια επιλογή αποθήκευσης 256 GB για πρώτη φορά. Σε όλα τα άλλα είναι πανομοιότυπο με τον προκάτοχο του το iPod Touch 6ης γενιάς.

Το μέλλον λοιπόν της iPod γραμμής μοιάζει πιο αβέβαιο από ποτέ και πολλοί πιστεύουν πως η Apple σύντομα θα σταματήσει ολοκληρωτικά την ιστορική αυτή συσκευή.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.