24.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η Apple ολοκληρώνει τις δοκιμές παραγωγής για το AR/VR headset

    Η Apple έχει ολοκληρώσει βασικές δοκιμές παραγωγής για τα εδώ και καιρό φημολογούμενα headset επαυξημένης πραγματικότητας (AR) και εικονικής πραγματικότητας (VR), σύμφωνα με το DigiTimes.

    Επικαλούμενο πληροφορίες από τους προμηθευτές εξαρτημάτων, η συσκευή φέρεται να έχει ολοκληρώσει δοκιμές επικύρωσης μηχανικής δεύτερης φάσης (EVT 2) για να εξασφαλίσει ότι οι πρωτότυπες μονάδες πληρούν τους στόχους και τις προδιαγραφές σχεδιασμού της Apple. Το DigiTimes πρόσθεσε ότι το headset αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του μέχρι τα τέλη του 2022.

    Ενώ τo headset της Apple πιστεύεται ευρέως ότι ;έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει φέτος, μια πρόσφατη έκθεση του Mark Gurman του Bloomberg αμφισβήτησε τις πιθανότητες εμφάνισης της συσκευής φέτος λόγω προβλημάτων ανάπτυξης.

    Παρ ‘όλα αυτά, project αυτό της Apple λέγεται ότι “πλησιάζει την απογείωση”, με τη συσκευή να αντικατοπτρίζει το χρονοδιάγραμμα ανάπτυξης του Apple Watch κατά την περίοδο πριν από την κυκλοφορία του.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.