16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Το “Ραδιόφωνο” επιστρέφει με μια αναβάθμιση που θα σας ενθουσιάσει!

    10462866_10152910748509201_6691906204819346957_n

    Όπως σας έχουμε αναφέρει πολλές φορές από τις σελίδες μας η εφαρμογή Ραδιόφωνο είναι μια από τις καλύτερες ελληνικές δουλειές στο App Store και μια από τις εφαρμογές που χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση.

    Η διεπαφή και οι υπηρεσίες της την έκαναν να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή που προσγειώθηκε στο App Store. Μπορεί το καλό να γίνει καλύτερο; H απάντηση είναι πως ναι σύμφωνα με τα όσα μας ενημέρωσαν σήμερα οι δημιουργοί της.

    Σύμφωνα λοιπόν με τους ίδιους διαβάζουμε:

    θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την κυκλοφορία μιας ιδιαίτερης αναβάθμισης, της εφαρμογής μας “Ραδιόφωνο Free”.

    Η εφαρμογή μας στη νέα της έκδοση έχει κάτι εντελώς πρωτοποριακό που καμμία άλλη εφαρμογή του είδους της δεν διαθέτει, σε όλο τον κόσμο.

    Screen Shot 2014-12-03 at 14.18.46

    Βρίσκει και προβάλει το Video του τραγουδιού που μεταδίδει εκείνη τη στιγμή (όταν ο σταθμός υποστηρίζει metadata, δηλαδή τίτλους) ο σταθμός που ακούτε.

    Ακούστε, δείτε, μοιραστείτε!

    Σε αυτή την έκδοση, η πιό αγαπημένη εφαρμογή ραδιοφώνου στην Ελλάδα, σας δείχνει το Video του τραγουδιού που μεταδίδει ο αγαπημένος σας σταθμός (αν ο σταθμος υποστηρίζει metadata).

    Screen Shot 2014-12-03 at 14.19.33

    Επίσης σας δίνει τη δυνατότητα να γράψετε το όνομα του τραγουδιού ή του καλλιτέχνη που θελετε να ακούσετε και το “Ραδιόφωνο” θα βρεί τους σταθμούς που μεταδίδουν αυτή τη στιγμή την επιλογή σας και θα σας δείξει τα δημοφιλέστερα Video στον ειδικά διαμορφωμένο YouTube Player της εφαρμογής.

    Μπορείτε να ανεβάσετε το Video που παρακολουθείτε στο Facebook στο Twitter ή να το στείλετε με Email.

    Η αναβάθμιση φέρνει:

    • Πλήρη συμβατότητα με τις συσκευές iPhone 6 και iPhone 6 Plus.
    • Πλήρη συμβατότητα με το νέο λειτουργικό iOS 8.
    • Προσθέσαμε νέους σταθμούς και διορθώσαμε πολλά Stream Links.
    • Κάναμε πολλές διορθώσεις σε σφάλματα του iOS 7, αλλάξαμε λίγο τα χρώματα της εφαρμογής και σας ευχόμαστε καλές και πολλές ραδιοφωνικές ακροάσεις στους χιλιάδες σταθμούς που θα βρείτε να επιλέξετε απο την Ελλάδα αλλά κι από 100 χώρες από όλο τον κόσμο.

    Σας ευχαριστούμε για τις εξαιρετικές κριτικές στην προηγούμενη έκδοση, σας ευχαριστούμε επίσης που μας έχετε μόνιμα στις πιό υψηλές θέσεις στο Ελληνικό App Store, μερικές φορές και πιό ψηλά από εταιρείες κολοσσούς!

    Και μην ξεχνάτε πως το ραδιόφωνο θα εκπέμπει πάντα την ίδια μαγεία κι όσοι το αγαπάμε προσπαθούμε να την κρατήσουμε αναλλοίωτη…

    Καλή Ακρόαση!

    Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν το καλό ή για την ακρίβεια το πολύ καλό έγινε καλύτερο με αυτή την αναβάθμιση και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο χαρούμενοι για μια εφαρμογή που χρησιμοποιούμε συνέχεια!!

    Μπορείτε να κατεβάσετε το Ραδιόφωνο ΔΩΡΕΑΝ από το App Store εδώ

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles