18.5 C
Athens
Friday, May 3, 2024
More

    Το πλήρες πακέτο “Apple Studio” με το Mac Studio, την Studio Display και τα αξεσουάρ κοστίζει σχεδόν $11.000

    Η Apple ανακοίνωσε σήμερα το Mac Studio και την Studio Display, παρουσιάζοντας ένα νέο Mac που βρίσκεται μεταξύ του Mac mini και του Mac Pro μαζί με μια νέα εξωτερική οθόνη.

    Το Mac Studio και το Studio Display προορίζονται να συνδυαστούν, αλλά όπως αναμένεται, αγοράζονται ξεχωριστά για να επιτρέψουν στους χρήστες να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις τους.

    Για να αποκτήσουν την πλήρη εμπειρία του “Apple Studio”, οι πελάτες θα πρέπει να αγοράσουν το ίδιο το Mac Studio μαζί με την οθόνη 27 ιντσών και τα αξεσουάρ ξεχωριστά.

    Ενώ το Mac Studio ξεκινά από $1999, το μοντέλο M1 Max με τα υψηλότερα specs, το οποίο διαθέτει CPU 10 πυρήνων, GPU 32 πυρήνων, μνήμη 64 GB και αποθηκευτικό χώρο 8TB, κοστίζει $4.999.

    Η προσθήκη με τα υψηλότερα specs της οθόνης Studio Display με γυαλί νανο-υφής και η αναβαθμισμένη κλίση και το ρυθμιζόμενο ύψος, καθώς και το νέο Magic Keyboard θα ωθήσουν το συνολικό κόστος στα $7.497 δολάρια, συν επιπλέον $99 δολάρια Magic Mouse ή $149 δολάρια για ένα Magic Trackpad.

    Αλλά αν θέλετε πραγματικά μέγιστη απόδοση, το Mac Studio με το ολοκαίνουργιο M1 Ultra, το οποίο διαθέτει CPU 20 πυρήνων, GPU 64 πυρήνων, μνήμη 128 GB και αποθηκευτικό χώρο 8TB, κοστίζει $7.999 μόνο του, χωρίς οθόνη, πληκτρολόγιο ή ποντίκι / επιφάνεια αφής.

    Σε αυτή την περίπτωση με την Studio Display και τα αξεσουάρ, η πλήρης εμπειρία “Apple Studio” θα κοστίσει στους πελάτες $10.497 δολάρια, συν την επιλογή πληκτρολογίου και επιφάνειας αφής και προφανώς μπορείτε να πάτε ακόμα ψηλότερα αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε πολλές οθόνες.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.