13.9 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple θα κυκλοφορήσει τις iOS 15.4, macOS 12.3 και άλλες ενημερώσεις την επόμενη εβδομάδα

    Μετά την ειδική εκδήλωση της Apple την Τρίτη, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει τελικά το iOS 15.4, το watchOS 8.5, το tvOS 15.4 και το macOS Monterey 12.3 σε όλους τους χρήστες την επόμενη εβδομάδα.

    Το iOS 15.4 είναι διαθέσιμο για προγραμματιστές ως έκδοση beta από τις αρχές του έτους και φέρνει πολλές νέες δυνατότητες. Για παράδειγμα, η ενημέρωση επιτρέπει το Face ID ενώ φοράτε μάσκα, καθώς και νέα Emojis και βελτιώσεις στην κλειδοθήκη iCloud.

    Για τους χρήστες iPad, τόσο το iPadOS 15.4 όσο και το macOS Monterey 12.3 περιλαμβάνουν τον Καθολικό έλεγχο – μια πολυαναμενόμενη λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν ασύρματα ένα iPad ή ακόμα και ένα άλλο Mac χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο και το ποντίκι του κύριου υπολογιστή τους.

    Οι ενημερώσεις θα είναι διαθέσιμες στο κοινό “την επόμενη εβδομάδα”, αν και δεν έχει καθοριστεί ακριβής ημερομηνία.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.