23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Το πιο δημοφιλές smartphone για το 4ο τρίμηνο του 2021 ήταν το iPhone

    Τα iPhones αποτέλεσαν το 1/5 όλων των αγορών smartphones παγκοσμίως για το 4ο τρίμηνο του 2021 δίνοντας έτσι στην Apple την 1η θέση της αγοράς σύμφωνα με την μελέτη της Canalys.

    Η Canalys υπολογίζει πως το iPhone έδωσε το 22% της παγκόσμιας αγοράς στο τρίμηνο αυτό. Η δυναμική αυτή ενισχύθηκε από την έντονη ζήτηση για την iPhone 13 σειρά.

    Έτσι λοιπόν η Apple ξεπέρασε την Samsung ως ο κορυφαίος κατασκευαστής smartphone το χρονικό διάστημα αυτό. Η Xiaomi βρέθηκε στην 3η θέση λαμβάνοντας το 12% της παγκόσμιας αγοράς.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.