19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Το νέο Mac Pro με το M2 Ultra Chip μπορεί να κυκλοφορήσει αυτή την άνοιξη παράλληλα με το macOS 13.3

    Η Apple δοκιμάζει μια νέα έκδοση του Mac Pro με macOS 13.3, σύμφωνα με ένα tweet που κοινοποίησε σήμερα ο Mark Gurman του Bloomberg.

    Δεδομένου ότι το macOS 12.3 κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2022 και το macOS 11.3 κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2021, είναι πιθανό ότι το macOS 13.3 θα κυκλοφορήσει και την άνοιξη. Αυτό το χρονοδιάγραμμα θα μπορούσε να δημιουργήσει τη βάση για την Apple να παρουσιάσει το Mac Pro σε μια εαρινή εκδήλωση, λίγο πριν κυκλοφορήσει το macOS 13.3 με υποστήριξη για τον υπολογιστή. Το νέο Mac Pro αναμένεται να διαθέτει το νέο τσιπ M2 Ultra της Apple, αλλά ένα τσιπ “M2 Extreme” ανώτερης κατηγορίας φέρεται να ακυρώθηκε.

    Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Gurman είπε ότι το νέο Mac Pro θα έχει την ίδια σχεδίαση με το μοντέλο του 2019, αλλά στερείται RAM με δυνατότητα αναβάθμισης από τον χρήστη.

    Σε μια έκδοση Οκτωβρίου του ενημερωτικού δελτίου του, ο Gurman είπε ότι τα πολυαναμενόμενα μοντέλα MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών με τσιπ M2 Pro και M2 Max θα συνδέονται επίσης με το macOS 13.3, υποδηλώνοντας ότι τα notebook θα μπορούσαν να ανακοινωθούν και αυτή την άνοιξη.

    Ο Gurman είχε στο παρελθόν ισχυριστεί ότι ένα νέο Mac mini είναι στα σκαριά με επιλογές chip M2 και M2 Pro, αλλά δεν έχει σχολιάσει πρόσφατα το Mac mini. Είναι σίγουρα πιθανό να ανακοινωθεί παράλληλα με τα νέα μοντέλα Mac Pro και MacBook Pro. Στο μεταξύ, η Apple συνεχίζει να πουλά διαμορφώσεις Mac Pro και Mac mini που βασίζονται σε Intel.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.