14.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Το νέο Apple TV θα είναι ελαφρύτερο και με ανανεωμένη εμφάνιση

    Apple-TV-mockup-Curved.de-009

    Το νέο Apple TV με βάση πάντα τις φήμες θα κάνει και αυτό την επίσημη εμφάνιση του δίπλα στα iPhone 6S και 6S Plus στις αρχές Σεπτεμβρίου με νέο hardware αλλά και σημαντικές αναβαθμίσεις στο λογισμικό του.

    Για ακόμη μια φορά οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την συσκευή να έχει έναν Α8 επεξεργαστή καθώς και ένα τελείως νέο χειριστήριο με ικανότητες touch.

    Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες μου μας έρχονται σήμερα από το 9to5Mac το νέο Apple TV θα έχει μια ανανεωμένη διεπαφή πολύ διαφορετική από ότι έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα αλλά θα κρατήσει την grid εμφάνιση.

    “Αν και το νέο σύστημα θα έχει νέο τρόπο scrolling μεγάλων εικονιδίων μας έχουν πει πως η γενική αισθητική θα μοιάζει με την σημερινή εμφάνιση” αναφέρει χαρακτηριστικά το site.

    Τέλος να αναφέρουμε πως το νέο Apple TV μάλλον θα έχουν και για πρώτη φορά την δυνατότητα υποστήριξης  εφαρμογών τρίτων.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles