21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το νέο Apple TV έρχεται τον Σεπτέμβριο με ένα δικό του App Store

    Apple-TV-mockup-Curved.de-000

    Τελικά αυτό που περιμέναμε πολλοί από εμάς θα το δούμε να πραγματοποιείται από την Apple αυτό τον Σεπτέμβριο. Ο λόγος για το αναβαθμισμένο – ανανεωμένο Apple TV.

    Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει με δημοσίευμα του ο πάντα αξιόπιστος και έγκυρος δημοσιογράφος του BuzzFeed, John Paczkowski. O Paczkowski που είναι γνωστό πως έχει πολύ αξιόπιστες πηγές μέσα στο Cupertino ανέφερε πως η Apple σχεδιάζει την παρουσιάσει του νέου Apple TV τον Σεπτέμβριο.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα του θα πρέπει να αναμένουμε ένα λεπτότερο σασί με νέο hardware ενώ η ισχύ του θα προέρχεται από έναν A8 επεξεργαστή. Επίσης τονίζεται πως ακόμη και το χειριστήριο θα έχει σημαντικές αλλαγές με ένα ενσωματωμένο touchpad ενώ θα υπάρχει και ένα νέο App Store αποκλειστικά για το Apple TV με πρόσβαση και στους προγραμματιστές.

    Να τονίσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε κάτι τέτοιο και ο ίδιος ο δημοσιογράφος ήταν σχεδόν βέβαιος πως θα βλέπαμε την εν λόγω συσκευή στο φετινό WWDC – κάτι που τελικά δεν έγινε μιας και όπως όλα έδειξαν η Apple αποφάσισε να αφιερώσει το καλοκαιρινό της Keynote στο iOS 9, El Capitan και Apple Music.

    Έτσι λοιπόν όλα δείχνουν πως τα πλάνα θα υλοποιηθούν τον Σεπτέμβριο. Η συσκευή λοιπόν αυτή κατά πάσα πιθανότητα θα παρουσιαστεί δίπλα στα νέα iPhones με στόχο την αγορά των εορτών.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles