22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Το μεγαλύτερο πλαίσιο της κάμερας του iPhone 14 Pro Max εμφανίζεται παράλληλα με αυτό του iPhone 13 Pro Max

    Το πλαίσιο της κάμερας στο επερχόμενο iPhone 14 Pro Max αναμένεται να είναι το μεγαλύτερο κέλυφος πίσω φακού που έχει εγκαταστήσει ποτέ η Apple στα κορυφαία smartphone της και μια νέα φωτογραφία προσφέρει μια σπάνια ματιά στο πόσο εμφανής είναι σε σύγκριση με την προκάτοχο συσκευή της Apple.

    Όλα τα μοντέλα iPhone 14 αναμένεται να δουν αναβαθμίσεις στην κάμερα Ultra Wide στο πίσω μέρος της συσκευής, αλλά τα μοντέλα iPhone Pro θα μπορούσαν να δουν σημαντικές βελτιώσεις στην κύρια ευρυγώνια κάμερα και ενημερώσεις στον τηλεφακό.

    Ο αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo πιστεύει ότι τα μοντέλα iPhone 14 Pro θα διαθέτουν μια ευρεία κάμερα 48 megapixel, η οποία θα ήταν σημαντική βελτίωση σε σχέση με την τρέχουσα κάμερα 12 megapixel, καθώς και δυνατότητες εγγραφής βίντεο 8K. Η νέα κάμερα είναι επίσης πιθανό να μπορεί να τραβήξει λήψεις 12 megapixel μέσω μιας διαδικασίας γνωστής ως pixel-binning, η οποία συγχωνεύει δεδομένα από πολλά μικρότερα pixel στον αισθητήρα εικόνας της κάμερας σε ένα “super-pixel” για βελτιωμένη ευαισθησία σε χαμηλό φωτισμό.

    Όπως δείχνει η παραπάνω εικόνα, αυτό θα αναγκάσει την Apple να αυξήσει σημαντικά το ύψος του περιβλήματος της πίσω κάμερας στα μοντέλα Pro. Προέρχεται από τον χρήστη Twitter @lipilipsi και κοινοποιήθηκε από τον Majin Bu, η πλαϊνή φωτογραφία δείχνει τη μεγαλύτερη κορυφογραμμή της κάμερας σε μια εικονική μονάδα iPhone 14 Pro Max σε σύγκριση με το σύστημα πίσω κάμερας σε ένα iPhone 13 Pro Max.

    Το αν το τεράστιο περίβλημα της κάμερας είναι μια αξιόλογη αντιστάθμιση για τις βελτιωμένες δυνατότητες φωτογραφιών θα πρέπει να αποφασίσουν οι ίδιοι οι χρήστες, αλλά αρκεί να πούμε ότι οι θήκες που έχουν σχεδιαστεί για τα μοντέλα iPhone 13 είναι απίθανο να ταιριάζουν στα μοντέλα iPhone 14 λόγω αύξηση του μεγέθους.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.