17.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Οι φήμες ισχυρίζονται ότι το επόμενο iPad Pro θα διαθέτει νέα έξυπνη σύνδεση τεσσάρων ακίδων

    Μια νέα φήμη υποστηρίζει ότι η επόμενη γενιά iPad Pro 12,9 ιντσών και 11 ιντσών θα διαθέτει μια νέα Smart Connector τεσσάρων ακίδων, μια ενημέρωση από την τρέχουσα υποδοχή τριών ακίδων στο iPad Pro.

    Η φήμη από το Macotakara, επικαλούμενη “αξιόπιστες πηγές”, λέει ότι το επόμενο iPad Pro, που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του πιθανώς το φθινόπωρο, θα διαθέτει ένα νέο Smart Connector που θα έχει τέσσερις ακίδες αντί για τρεις. Η δημοσίευση υποδηλώνει ότι η πρόσθετη ακίδα θα μπορούσε να διευκολύνει την τροφοδοσία αξεσουάρ μέσω του Smart Connector. Το Smart Connector χρησιμοποιείται για τη σύνδεση αξεσουάρ όπως το Magic Keyboard στο iPad και μπορεί επίσης να παρέχει τροφοδοσία τόσο στο iPad όσο και στο συνδεδεμένο περιφερειακό.

    Η Apple εργάζεται σε ενημερωμένες εκδόσεις του iPad Pro 11 ιντσών και 12,9 ιντσών που αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο. Πρόσφατα αναφέρθηκε ότι η Apple σχεδιάζει να καθυστερήσει την κυκλοφορία του iPadOS 16 μέχρι τον Οκτώβριο, κάτι που θα μπορούσε να συμπέσει με την κυκλοφορία των νέων iPad. Το iPad Pro 2022 θα διαθέτει το τσιπ σιλικόνης M2 και δυνατότητες φόρτισης MagSafe.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.