17.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Τα βασικά μοντέλα του iPhone 14 θα έχουν και φέτος καλύτερες επιδόσεις παρά το γεγονός ότι θα παραμείνουν με το τσιπ A15

    Τα τυπικά μοντέλα iPhone 14 θα εξακολουθούν να έχουν καλύτερες επιδόσεις από το iPhone 13, παρόλο που ενσωματώνουν το ίδιο τσιπ A15 Bionic, σύμφωνα με τον leaker “ShrimpApplePro”.

    Τον Μάρτιο, ο αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo ισχυρίστηκε ότι μόνο τα μοντέλα iPhone 14 Pro θα διαθέτουν το τσιπ A16, με τα τυπικά μοντέλα iPhone 14 και iPhone 14 Max να είναι εξοπλισμένα με το τσιπ A15 όπως το iPhone 13. Σε μια έκδοση Απριλίου του ενημερωτικού δελτίου του, ο Mark Gurman του Bloomberg συμφώνησε ότι τα τυπικά μοντέλα iPhone 14 «είναι πιθανό να παραμείνουν στο A15 του περασμένου έτους ή σε μια παραλλαγή του». Η φήμη έχει έκτοτε επαναληφθεί από άλλες πηγές όπως η ταϊβανέζικη ερευνητική εταιρεία TrendForce.

    Αυτό διαφέρει από τη στρατηγική της Apple μέχρι σήμερα για τον εξοπλισμό όλων των πιο πρόσφατων iPhone με το ίδιο τσιπ. Για παράδειγμα, το iPhone 13 mini, το iPhone 13, το iPhone 13 Pro και το iPhone 13 Pro Max είναι όλα εξοπλισμένα με το τσιπ A15.

    Παρά το γεγονός ότι διατηρούν «κάποιο παλιό υλικό», τα μοντέλα iPhone 14 που δεν είναι Pro «θα έχουν ακόμα κάποια συνολική ενίσχυση της απόδοσης σε σχέση με τη σειρά iPhone 13», δήλωσε ο γνωστός leaker ShrimpApplePro σε tweet. Αυτό φέρεται να οφείλεται σε ένα νέο μόντεμ και μια νέα εσωτερική σχεδίαση, μεταξύ άλλων αλλαγών.

    Αυτές οι άλλες βελτιώσεις θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν περισσότερη μνήμη, με όλα τα μοντέλα iPhone 14 να αναμένεται να διαθέτουν 6 GB μνήμης, 2 GB περισσότερο από το iPhone 13. Το νέο, πιο αποτελεσματικό μόντεμ του iPhone 14 αναμένεται να είναι φυσικά μικρότερο, να καταναλώνει λιγότερη ενέργεια και προσφέρει υψηλό επίπεδο απόδοσης. Ως εκ τούτου, ο ισχυρισμός του ShrimpApplePro ότι τα iPhone 14 θα έχουν καλύτερες επιδόσεις από τους προκατόχους τους έχει βάση.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.