17.4 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Τα προβλήματα των ηχείων της Studio Display αναγνωρίζονται από την Apple. Δεν είναι θέμα hardware ευτυχώς

    Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναφέρουν προβλήματα ηχείων στην νέα εξωτερική οθόνη της Apple, Studio Display και τα καλά νέα είναι ότι δεν πρόκειται για πρόβλημα υλικού. Τα κακά νέα είναι ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη λύση ακόμα.

    Η Apple έχει αναγνωρίσει το πρόβλημα και ενώ η εταιρεία δεν έχει ακόμη λύση, το γεγονός ότι έχει αναγνωριστεί ως πρόβλημα λογισμικού υποδηλώνει ότι μια μελλοντική ενημέρωση θα το επιλύσει…

    Οι περισσότεροι χρήστες που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα λένε ότι ο ήχος αναπαράγεται για κάποιο χρονικό διάστημα και μετά διακόπτεται. Μερικοί από αυτούς αναφέρουν έναν ήχο με πολλά παράσιτα προτού κοπεί.

    Η εναλλαγή μεταξύ ηχείων MacBook και ηχείων Studio Display επιβεβαιώνει ότι το πρόβλημα είναι με την οθόνη, καθώς οι επηρεαζόμενοι χρήστες λένε ότι συμβαίνει μόνο κατά την αναπαραγωγή μέσω των ηχείων της οθόνης.

    Μια προσωρινή επιδιόρθωση είναι η επαναφορά της οθόνης, κάτι που σημειώνει ένας χρήστης δεν είναι τόσο βολικό όσο θα μπορούσε να είναι.

    Μετά από ώρες με την υποστήριξη της Apple και προσπαθώντας κάθε είδους πράγματα για να απομονώσω το πρόβλημα, μου ήρθε στο μυαλό ότι κάναμε τα πάντα εκτός από την επανεκκίνηση της ίδιας της οθόνης. Επειδή δεν έχει κουμπί λειτουργίας και έλεγχο λογισμικού για επανεκκίνηση, ο μόνος τρόπος για να το κάνετε είναι να την αποσυνδέσετε από την πηγή ρεύματος, να περιμένετε τουλάχιστον 1 ολόκληρο λεπτό και να την συνδέσετε ξανά. Φυσικά έλυσε αμέσως όλα τα προβλήματα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.