19.1 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Το ανανεωμένο iPad χαμηλού κόστους θα διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη, τσιπ A14, USB-C και 5G

    Η Apple εργάζεται για μια ανανέωση του χαμηλού κόστους βασικού iPad, το οποίο θα επεκτείνει το σύνολο χαρακτηριστικών της συσκευής. Σύμφωνα με το 9to5Mac, το iPad 10ης γενιάς της Apple θα περιλαμβάνει αρκετές ενημερώσεις που θα το φέρουν σε ευθυγράμμιση με την υπόλοιπη σειρά iPad.

    Το iPad του 2022 λέγεται ότι περιλαμβάνει μια θύρα USB-C αντί για μια θύρα Lightning, η οποία θα επεκτείνει το USB-C σε όλη τη σειρά του iPad. Τα iPad Air, iPad Pro και iPad mini είναι όλα εξοπλισμένα με USB-C σε αυτό το σημείο, αφήνοντας το iPad ως το μοναδικό tablet που χρησιμοποιεί Lightning.

    Η ενημερωμένη συσκευή αναμένεται να περιλαμβάνει μεγαλύτερη οθόνη 10,5 ιντσών, η οποία θα ήταν αναβάθμιση από την τρέχουσα οθόνη 10,2 ιντσών. Ο αναλυτής οθόνης Ross Young, ο οποίος συχνά παρέχει ακριβείς πληροφορίες για τα σχέδια εμφάνισης της Apple, επιβεβαίωσε ότι το iPad θα έχει οθόνη 10,5 ιντσών.

    Η Apple σχεδιάζει να ενημερώσει το iPad με το τσιπ A14 Bionic. Το A14 χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στη σειρά iPhone 12 και στο iPad Air τέταρτης γενιάς και θα φέρει ταχύτερη απόδοση σε σύγκριση με το A13 στο υπάρχον μοντέλο.

    Μαζί με τις ενημερώσεις οθόνης και chip, η Apple θα προσθέσει συνδεσιμότητα 5G στο iPad, επιτρέποντάς του να συνδέεται σε δίκτυα 5G. Δεν υπάρχει καμία λέξη για ενημερώσεις σχεδιασμού αυτή τη στιγμή, επομένως δεν είναι σαφές εάν η Apple θα προσθέσει ένα κουμπί λειτουργίας Touch ID στο power κουμπί ή θα παραμείνει με το κουμπί Home.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.