19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Πώς να παραλείψετε τραγούδια στα AirPods/Pro χωρίς το iPhone

    Γνωρίζατε ότι μπορείτε να αγγίξετε το AirPods Pro για να παραλείψετε τραγούδια χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το iPhone ή το Apple Watch σας; Μπορείτε να το κάνετε αυτό με οποιοδήποτε μοντέλο AirPods ή AirPods Pro!

    Πώς να κάνετε Skip – Παράληψη τραγουδιού με τα AirPods Pro & AirPods

    Τα AirPods έχουν χειριστήρια αφής; Ναί! Εάν διαθέτετε οποιοδήποτε μοντέλο AirPods Pro ή AirPods τρίτης γενιάς, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω στοιχεία ελέγχου AirPod για να παραλείψετε τραγούδια και άλλα.

    1. Κάντε αναπαραγωγή ενός τραγουδιού στα AirPods.
    2. Πατήστε δύο φορές τον αισθητήρα δύναμης για να μεταπηδήσετε προς τα εμπρός.

      Double-press the force sensor to skip forward.
    3. Πατήστε τρεις φορές τον αισθητήρα δύναμης για να μεταπηδήσετε προς τα πίσω

    Εάν έχετε AirPods πρώτης ή δεύτερης γενιάς, πατήστε δύο φορές για να παραλείψετε τραγούδια.

    Που να κάνετε Tap στα AirPods & AirPods Pro

    Εάν έχετε AirPods Pro ή AirPods τρίτης γενιάς, εδώ πρέπει να τα πατήσετε:

    Double-press the force sensor to skip forward.

    Εάν έχετε AirPods πρώτης ή δεύτερης γενιάς, εδώ πρέπει να τα πατήσετε:

    If you have 1st or 2nd-generation AirPods, this is where you should tap them:

    Εάν τα AirPods σας παρακάμπτουν τραγούδια χωρίς να έχετε ενεργοποιήσει τα χειριστήρια του Apple AirPod, πιθανότατα αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα. Βεβαιωθείτε ότι τα AirPods σας βρίσκονται στην εμβέλεια του iPhone σας, δοκιμάστε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε το Bluetooth του iPhone σας και μετά δοκιμάστε ξανά. Εάν το πρόβλημα παραμένει, ίσως χρειαστεί να επαναφέρετε τα AirPods σας.

    Τώρα ξέρετε πώς να παραλείπετε τραγούδια σε AirPods και AirPods Pro. Αυτή η μέθοδος είναι βολική γιατί μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να παραλείψετε τραγούδια χωρίς να χρειάζεται να κάνετε χρήση το τηλέφωνό σας.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.