20.6 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Η Apple κερδίζει δύο ακόμη διπλώματα ευρεσιτεχνίας για ένα «Apple Ring» για τον έλεγχο των Mac

    Η Apple έχει λάβει δύο ακόμη διπλώματα ευρεσιτεχνίας για ένα «Apple Ring». Ο αριθμός 11.360.587 είναι για “συστήματα ανάπτυξης για συσκευές δακτύλων συστημάτων υπολογιστών”. Ο αριθμός διπλώματος ευρεσιτεχνίας 11.360.558 αφορά “συστήματα υπολογιστών με συσκευές δακτύλων”.

    Φυσικά, οι ηλεκτρονικές συσκευές όπως οι υπολογιστές μπορούν να ελεγχθούν χρησιμοποιώντας ποντίκια υπολογιστών και άλλα αξεσουάρ εισόδου. Τα αξεσουάρ εισόδου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο του περιεχομένου που εμφανίζεται σε μια οθόνη και για την πραγματοποίηση άλλων ενεργειών.

    Ωστόσο, η Apple λέει ότι ορισμένα αξεσουάρ εισόδου για συστήματα υπολογιστών «μπορεί να είναι δυσκίνητα ή άβολα ή μπορεί να είναι δύσκολο να τα χειριστεί ένας χρήστης». Ο τεχνολογικός γίγαντας προφανώς προσφέρει μια λύση στις συσκευές δακτύλων.

    Η ιδέα της Apple είναι για ένα σύστημα που μπορεί να περιλαμβάνει μια συσκευή δακτύλου με κύκλωμα αισθητήρα σε ένα περίβλημα. Το κύκλωμα αισθητήρα μπορεί να περιλαμβάνει μετρητή καταπόνησης, επιταχυνσιόμετρο, αισθητήρα μετατόπισης ή/και άλλο κύκλωμα αισθητήρα για την ανίχνευση εισόδου και κίνησης των δακτύλων.

    Ακολουθεί η περίληψη της Apple για το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας 11.360.587: «Ένα σύστημα μπορεί να περιλαμβάνει μια συσκευή δακτύλου που φοριέται στο δάχτυλο ενός χρήστη. Η συσκευή δακτύλου μπορεί να χρησιμεύσει ως ελεγκτής για μια συσκευή που είναι τοποθετημένη στο κεφάλι ή άλλες συσκευές στο σύστημα. Η συσκευή δακτύλου μπορεί να έχει ένα πτυσσόμενο περίβλημα με δομές άρθρωσης που επιτρέπουν σε τμήματα του περιβλήματος να διπλώνουν το ένα ως προς το άλλο. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαγνήτες ή άλλες δομές δισταθερότητας για να παρέχουν στο πτυσσόμενο περίβλημα αναδιπλούμενη δισταθερότητα.

    «Αυτό επιτρέπει στο περίβλημα να τοποθετηθεί σε μια σταθερή κατάσταση ξεδίπλωσης που απελευθερώνει το δάχτυλο ή σε μια σταθερή αναδιπλωμένη κατάσταση στην οποία το περίβλημα κουμπώνει πάνω από το δάχτυλο και κρατά τη συσκευή δακτύλου στη θέση της. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια βάση για την αποθήκευση της συσκευής δακτύλου για φόρτιση. Η βάση μπορεί να έχει δομές ανάπτυξης που βοηθούν στην τοποθέτηση της συσκευής δακτύλου στο δάχτυλο του χρήστη για χρήση.”

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.