21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Τα Samsung Galaxy S6 έχουν σοβαρό πρόβλημα με την RAM

    2015-04-15-15.03.46-940x649

    Παρά το γεγονός πως τα νέα Galaxy S6 και S6 Edge έχουν πάρει ιδιαίτερα θετικές κριτικές ως τώρα η Samsung παραδέχτηκε πως και τα δύο σε κάποια μοντέλα που κυκλοφορούν ήδη στην αγορά έχουν πρόβλημα με την μνήμη τους κάτι που έχει ως αποτέλεσμα οι συσκευές να λειτουργούν αργά και οι εφαρμογές να μην ανταποκρίνονται συχνά.

    Το πρόβλημα εστιάζεται στην μνήμη RAM κάτι το οποίο σημαίνει ότι τα εντυπωσιακά 3GB γεμίζουν πολύ γρήγορα χωρίς να αποδεσμεύεται μνήμη αυτόματα.

    Όπως και με όλες τις Android συσκευές έτσι και με τα S6 και S6 Edge τα δεδομένα αποθηκεύονται στην RAM έτσι ώστε να έχουμε μια γρήγορη επεξεργασία και εναλλαγή εφαρμογών. Η ιδέα είναι πως μόλις ο χρήστης σταματήσει να χρησιμοποιεί μια εφαρμογή στο προσκήνιο τότε τα δεδομένα αυτά αυτόματα καθαρίζουν.

    Κάτι τέτοιο όμως σε μερικές συσκευές της Samsung εξαιτίας του bug αυτού δεν γίνεται.

    Η Sasmung τονίζει πως θα ξεκινήσει να κάνει διαθέσιμες αναβαθμίσεις στο λογισμικό για να διορθώσει αυτό το πρόβλημα. Έτσι λοιπόν τα καλά νέα είναι πως μάλλον το bug αυτό θα διορθωθεί άμεσα.

    Τα άσχημα νέα είναι πως πάνω που η Samsung ξεκίνησε να αποκτάει μια νέα ορμή στην αγορά με τις δύο νέες αυτές συσκευές και ύστερα από τον καταστροφικό προηγούμενο χρόνο για ακόμη μια φορά υπάρχει κάτι που αμαυρώνει το νέο αυτό λανσάρισμα.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles