21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Τα Nanoleaf’s Matter Essentials Lights είναι τώρα διαθέσιμο για προπαραγγελία

    Η Nanoleaf άρχισε σήμερα να δέχεται προπαραγγελίες για τα φώτα Essential με δυνατότητα Matter, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν με το HomeKit, το Google Home, την Amazon Alexa και πολλά άλλα μέσω του προτύπου συνδεσιμότητας έξυπνου σπιτιού Matter μεταξύ πλατφορμών.

    Διατίθενται λαμπτήρες Essential συμβατοί με το Matter πρωτόκολλο που περιλαμβάνουν τους A19 και BR30, όπως και το Essential Lightstrip που λειτουργεί με το Matter. Το Matter είναι ένα νέο πρότυπο έξυπνου σπιτιού που τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα, επομένως αυτά είναι μερικά από τα πρώτα προϊόντα φωτισμού που διαθέτουν εγγενή υποστήριξη Matter.

    Τα νέα φώτα Nanoleaf Essentials συνεργάζονται με το Matter over Thread για βελτιωμένη εμπειρία συνδεσιμότητας με άλλες συσκευές Thread. Οι λαμπτήρες και η λωρίδα φωτός της Nanoleaf μπορούν να ρυθμιστούν σε οποιοδήποτε από τα 16 εκατομμύρια χρώματα ή μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παροχή διαφορετικών αποχρώσεων λευκού φωτισμού.

    Για τους χρήστες του HomeKit, το Matter λειτουργεί το ίδιο με τις συσκευές HomeKit, αλλά συνδέεται μέσω του Matter αντί του HomeKit. Αυτό δεν σημαίνει πολλά για κάποιον που έχει μια εγκατάσταση αποκλειστικά για το HomeKit, αλλά για νοικοκυριά με πολλαπλές πλατφόρμες έξυπνου σπιτιού ή διαφορετικές μάρκες smartphone, σημαίνει ότι τα φώτα Matter μπορούν να ελεγχθούν από οποιαδήποτε συσκευή. Τόσο οι χρήστες Android όσο και iPhone μπορούν να ελέγχουν μια λυχνία Nanoleaf με δυνατότητα Matter από τις αντίστοιχες συσκευές τους, υπό την προϋπόθεση ότι είναι διαθέσιμη η σωστή ρύθμιση του διανομέα.

    Η Nanoleaf εργάζεται επίσης σε μια OTA ενημέρωση για να προσθέσει το Matter στην υπάρχουσα σειρά φωτιστικών πάνελ και ράβδων φωτός.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.