11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Nothing λανσάρει τα ασύρματα ακουστικά Ear (2) προς $149 για να ανταγωνιστεί τα AirPods Pro 2

    Η Nothing ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία των ασύρματων ακουστικών δεύτερης γενιάς, τα Nothing Ear (2), τα οποία προσφέρουν πολλές από τις ίδιες δυνατότητες με το AirPods Pro 2 της Apple σε χαμηλότερη τιμή.

    Τα ακουστικά Ear (2) είναι ο διάδοχος του Nothing Ear (1) και η Nothing έχει χρησιμοποιήσει τον ίδιο γενικό παράγοντα μορφής. Τα προϊόντα της Nothing ξεχωρίζουν λόγω του καθαρού σχεδιασμού που σας επιτρέπει να δείτε μερικά από τα εσωτερικά, και είναι σίγουρα μια μοναδική και ελκυστική εμφάνιση.

    Υπάρχει ένα διαφανές σώμα για το στέλεχος, με πρόσθετα εξαρτήματα που βρίσκονται στο λευκό πλαστικό επάνω μέρος που διαθέτει επίσης μύτη σιλικόνης για άνετη εφαρμογή στο αυτί. Σε σύγκριση με τα AirPods Pro‌ 2, τα Nothing Ear (2) είναι εξίσου άνετα, ακόμη και για μεγαλύτερες περιόδους χρήσης.

    Όπως τα AirPods Pro‌ 2, τα ακουστικά Ear (2) διαθέτουν Active Noise Cancellation. Η ποιότητα αυτού του χαρακτηριστικού είναι πολύ κοντά σε αυτή που έχει φέρει η Apple. Υπάρχει μια λειτουργία διαφάνειας που προορίζεται για την προσαρμογή της μείωσης θορύβου με βάση το περιβάλλον σε πραγματικό χρόνο, όπως η προσαρμοστική διαφάνεια της Apple, αλλά όπως έχουμε συναντήσει στο παρελθόν, κανείς δεν φαίνεται να μπορεί να κάνει το χαρακτηριστικό αυτό τόσο καλό όσο η Apple.

    Όσον αφορά την ποιότητα ήχου, το Nothing έχει προσθέσει πιστοποίηση Hi-Res Audio και LHDC 5.0, ο οποίος είναι ένας κωδικοποιητής ήχου χαμηλής καθυστέρησης που προορίζεται να προσφέρει καλύτερο ήχο. Υπάρχει επίσης ένα πρόγραμμα οδήγησης 11,6 mm και ένας σχεδιασμός “διπλού θαλάμου” για καλύτερη ποιότητα ήχου και “ομαλότερη ροή αέρα”, και ενώ ο ήχος είναι καλός, δεν είναι ακριβώς στο επίπεδο ‌AirPods Pro‌ 2.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.