18 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Οι χρήστες της Apple Music υπηρεσίας παραπονιούνται για απώλεια δεδομένων, τυχαίο περιεχόμενο που εμφανίζεται στις βιβλιοθήκες τους κ.α

    Οι χρήστες της Apple Music υπηρεσίας επισκέπτονται το Reddit για να παραπονεθούν για ένα προφανές σφάλμα διαρροής δεδομένων που προκαλεί την εμφάνιση λιστών αναπαραγωγής άλλων ατόμων στις βιβλιοθήκες τους. Το πρόβλημα φαίνεται να επηρεάζει επίσης τις υπάρχουσες λίστες αναπαραγωγής, με την προσθήκη ή την αφαίρεση τυχαίων τραγουδιών.

    Αυτό το πρόβλημα είναι πιθανότατα κάποιου είδους πρόβλημα με τον διακομιστή συγχρονισμού της Apple Music ή του iCloud, στο οποίο τα δεδομένα αναμιγνύονται μεταξύ των χρηστών. Δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι κάποιος από αυτούς τους λογαριασμούς Apple Music ή iCloud έχει παραβιαστεί. Ωστόσο, είναι ενοχλητικό για τους επηρεαζόμενους χρήστες όταν βλέπουν τυχαίες λίστες αναπαραγωγής στις βιβλιοθήκες τους στο Apple Music και υπάρχουσες λίστες αναπαραγωγής που φαινομενικά επεξεργάζονται από κάποιον άλλο.

    Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα και εδώ:

    Ανάλογα με τις ρυθμίσεις χρήστη, τα τραγούδια που προστίθενται σε λίστες αναπαραγωγής μπορούν επίσης να προστεθούν αυτόματα στη βιβλιοθήκη σας. Αυτό σημαίνει ότι εάν επηρεάζεστε από αυτό το πρόβλημα και έχετε επεξεργαστεί ή προσθέσει τυχαίες λίστες αναπαραγωγής μέσω του λογαριασμού σας, θα μπορούσε επίσης να επηρεάσει την πλήρη βιβλιοθήκη της Apple Music.

    Ένας χρήστης στο Reddit αναφέρεται σε αυτό ως «πραγματικά φρικτό σφάλμα στους ίδιους τους διακομιστές της Apple Music». Το πρόβλημα φαίνεται να επηρεάζει μόνο το Apple Music στο iPhone, όχι στο Mac ή σε άλλες πλατφόρμες της Apple.

    Μια πιθανή λύση, όπως περιγράφεται από τους χρήστες της Apple Music στο Reddit, είναι η επαναφορά της κατάστασης συγχρονισμού μεταξύ iCloud και Apple Music. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μεταβαίνοντας στην εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone σας, πατώντας το Apple ID σας στο επάνω μέρος, επιλέγοντας iCloud και, στη συνέχεια, πατώντας στο “Εμφάνιση όλων”. Εδώ, θα πρέπει να δείτε μια λίστα διαφορετικών εφαρμογών που χρησιμοποιούν το iCloud στη συσκευή σας. Βρείτε το “Apple Music” και απενεργοποιήστε το συγχρονισμό iCloud και στη συνέχεια ενεργοποιήστε ξανά.

    Προς το παρόν, η Apple δεν έχει αναγνωρίσει αυτό το πρόβλημα της Apple Music. Θα ενημερώσουμε αυτήν την ειδήση με ότι νεότερο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.