16.1 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Τα iPhone 13 Pro είναι οριακά συμβατά με τον MagSafe Duo φορτιστή της Apple

    Οι πρώτες παραγγελίες των iPhone 13 από σήμερα θα ξεκινήσουν να φτάνουν στους πρώτους καταναλωτές μια αναφορά να δείχνει πως αυτοί των iPhone 13 Pro θα έχουν μια όχι τόσο ευχάριστη έκπληξη σε περίπτωση που χρησιμοποιούν τον MagSafe Duo φορτιστή της Apple.

    Σύμφωνα με το Ισπανικό blog  La Manzana Mordida, που έφερε στην επιφάνεια πρώτο αυτό το θέμα, ένας από τους αναγνώστες τους είχε στην κατοχή του την δερμάτινη θήκη της Apple για το iPhone 13 Pro που αναμένει. Όταν την ακούμπησε πάνω στον MagSafe Duo φορτιστή τότε παρατήρησε πως το νέο πλαίσιο της κάμερας μιας και είναι πιο μεγάλο δημιουργούσε θέμα στην πλήρη επαφή.

    Ο MKBHD παρουσίασε ένα βίντεο για αυτό τον σκοπό που δείχνει πως αν και το iPhone 13 Pro φορτίζει με τον φορτιστή αυτό σίγουρα η εφαρμογή δεν είναι η ιδανική.

    Το περίεργο εδώ είναι πως η Apple είχε πρόσφατα καταχωρήσει μέσω FCC μια νέα έκδοση του φορτιστή αυτού αλλά πάρα αυτά δεν ανακοινώθηκε ποτέ από την εταιρεία. Πλέον με τα iPhone 13 Pro να φτάνουν στα χέρια των καταναλωτών θα περιμένουμε να δούμε πόσο μεγάλο θέμα θα δημιουργηθεί με αυτό και αν η Apple παρουσιάσει μια νέα έκδοση για αυτό τον σκοπό του ασύρματου αυτού φορτιστή της.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.