19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Μόλις 1 λεπτό λήψης 4K ProRes βίντεο καταναλώνει 6GB του αποθηκευτικού χώρου των iPhone 13 Pro

    Είμαστε πλέον στην περίοδο που όλοι και περισσότεροι καταναλωτές θα ξεκινήσουν να έχουν στα χέρια τους τα νέα iPhone 13 της Apple και αυτοί που αγοράσουν τα iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max σίγουρα θα θελήσουν να χρησιμοποιήσουν και το πολλά υποσχόμενο ProRes βίντεο χαρακτηριστικό.

    Ήδη υπολογίζαμε πως τα βίντεο αυτό του τύπου θα ήταν πολύ μεγάλα μιας και για αυτό η Apple στα Pro μοντέλα των 128GB αυτόματα τα περιόρισε σε λήψεις 1080p ProRes. Τα μοντέλα με τον μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο θα μπορούν να κάνουν λήψεις 4K ProRes αλλά σύμφωνα με μια αναφορά σήμερα τα αρχείο είναι μεγαλύτερο από ότι αρχικά υπολογίζαμε. Ουσιαστικά γίνεται αναφορά για 6GB αποθηκευτικού χώρου για κάθε 1 λεπτό λήψης.

    Αν και η Apple θα δώσει το ProRes χαρακτηριστικό αργότερα μέσα στον χρόνο μαζί με το SharePlay και άλλα σίγουρα αυτό είναι κάτι που περιμένουν με ανυπομονησία οι δημιουργοί. Σίγουρα γνωρίζουν να χειρίζονται τόσο μεγάλα αρχεία σε μια επαγγελματική κάμερα με την διαφορά πως αυτές οι κάμερες έχουν θύρες για κάρτες μνήμης κάτι που δεν έχει το iPhone.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.