17.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Τα iPhone 13 διαθέσιμα στην αγορά στις 24 Σεπ με τις προ παραγγελίες να ανοίγουν στις 17 Σεπ

    Ακόμη και ο Jon Prosser μπήκε στο πνεύμα διαρροής για τις ημερομηνίες κυκλοφορίας της επερχόμενης iPhone 13 σειράς. Σε νέο του άρθρο στο Front Page Tech, ο Prosser έρχεται και αυτός με την σειρά του να επιβεβαιώσει τις αναφορές που έκαναν λόγω πως τα iPhone 13 θα γίνουν διαθέσιμα για προ παραγγελία στις 17 Σεπτεμβρίου και η διάθεση τους στην αγορά επίσημα θα γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου.

    Ο γνωστός Apple leaker επιβεβαιώνει λοιπόν ότι διαβάσαμε και διέρρευσε από το IT Home τις προηγούμενες μέρες:

    “Σύμφωνα με το Κινεζικό e-commerce website IT Home, η Apple σχεδιάζει να λανσάρει την iPhone 13 σειρά της με προ παραγγελίες που θα ξεκινήσουν στις 17 Σεπτεμβρίου και σύμφωνα και με τις δικές μας πηγές αυτό επαληθεύεται. Επίσης υπάρχει αναφορά για το λανσάρισμα των AirPods 3 χωρίς όμως να μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε αυτό για τις 30 Σεπτεμβρίου. Οι πηγές μας ήταν κατηγορηματικές πως οι προ παραγγελίες των iPhone 13 είναι στις 17 Σεπτεμβρίου και στις 24 Σεπτεμβρίου θα γίνει το επίσημο ντεμπούτο τους στην αγορά.”

    Με βάση και τα παραπάνω αναμένουμε η Apple να παρουσιάσει ένα virtual event την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου όπου εκεί θα παρουσιάσει για πρώτη φορά την iPhone 13 σειρά τα νέα AirPods καθώς και τα Apple Watch Series 7 και ίσως το 9ης γενιάς iPad.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.