19 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Τα iPads θα έρθουν με επιλογές προσαρμογής οθόνης κλειδώματος τύπου iPhone στο iPadOS 17, σύμφωνα με leaker

    Η Apple σκοπεύει να φέρει προσαρμογές οθόνης κλειδώματος τύπου iPhone στα iPad με την κυκλοφορία του iPadOS 17, ισχυρίζεται ένας leaker που έχει κοινοποιήσει ακριβείς λεπτομέρειες στο παρελθόν.

    Σύμφωνα με τον κάτοχο του λογαριασμού Twitter @analyst941, η Apple όχι μόνο θα μεταφέρει στα μοντέλα iPad τις προσαρμοσμένες επιλογές Lock Screen που εισήγαγε στα iPhone στο iOS 16, αλλά σχεδιάζει επίσης να συμπεριλάβει πρόσθετες ενημερώσεις που θα προστεθούν στο iOS 17.

    Επί του παρόντος, οι χρήστες iPad που χρησιμοποιούν iPadOS 16 δεν έχουν πρόσβαση σε οποιοδήποτε από τα εργαλεία προσαρμογής της οθόνης κλειδώματος που απολαμβάνουν οι χρήστες iPhone, αφήνοντας μεγάλο μέρος της οθόνης αχρησιμοποίητο. Αλλά αν η πιο πρόσφατη φήμη είναι ακριβής, το iPadOS 17 θα διαθέτει τις ακόλουθες επιλογές για iPad:

    • Lock Screen widgets
    • Wallpaper types such as Photo Shuffle, Emoji, and Weather
    • Photo tints and styles
    • Wallpaper depth effect
    • Clock style customization
    • Lock Screens linked to Focus Modes
    • Wallpapers gallery
    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.