14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Τα headsets μικτής πραγματικότητας της Apple τώρα λέγεται ότι βρίσκονται στο “Final Sprint” και “Delivery Stage” πριν από το WWDC

    Τα headsets μικτής πραγματικότητας της Apple βρίσκονται τώρα στο «τελικό σπριντ» και στο «στάδιο παράδοσης της αλυσίδας εφοδιασμού», αναφέρει το Economic Daily News της Ταϊβάν.

    Η GIS, θυγατρική της Foxconn, περιλαμβάνεται προφανώς στην αλυσίδα εφοδιασμού της συσκευής για την παροχή πλαστικοποίησης των φακών. Η GIS έχει ήδη πλαστικοποιήσει οθόνες iPad για την Apple και διαθέτει υψηλό ποσοστό απόδοσης. Μέχρι τώρα, η Foxconn θεωρείτο ότι είχε αποκλειστεί από την αλυσίδα εφοδιασμού των headsets, με την κινεζική Luxshare να λειτουργεί ως η μοναδική εταιρεία συναρμολόγησης.

    H GIS πιστεύεται ότι λειτουργεί μια αποκλειστική γραμμή παραγωγής για την πλαστικοποίηση φακών των headsets σε εργοστάσιο στο Chengdu της Κίνας. Σύμφωνα με άλλες αναφορές, το πρόγραμμα κινητοποίησης της γραμμής παραγωγής του προμηθευτή δείχνει ότι τα headsets μικτής πραγματικότητας της Apple θα παρουσιαστούν στο WWDC τον Ιούνιο όπως αναμενόταν, πριν κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή τους επόμενους μήνες ευρέως στην αγορά. Η GIS έχει δηλώσει δημόσια ότι θα αρχίσει να αποστέλλει συσκευές που έχουν να κάνουν με το metaverse σε πελάτες το δεύτερο τρίμηνο του 2023, το οποίο διαρκεί από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο.

    Η συμμετοχή της GIS προφανώς θέτει τις βάσεις για τη Foxconn να συμμετάσχει ευρύτερα στην αλυσίδα εφοδιασμού της δεύτερης γενιάς headsets της Apple. Τον Φεβρουάριο, αναφέρθηκε ότι η Foxconn ελπίζει να προμηθεύσει το φθηνότερο μοντέλο στη σειρά headsets δεύτερης γενιάς της Apple.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.