19.3 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Τα τελευταία iPhone 15 Pro CAD αποκαλύπτουν το «κουμπί δράσης» και αλλαγές στην κάμερα

    Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, το 9to5Mac σάς έφερε αποκλειστικές αποδόσεις του iPhone 15 Pro με βάση πληροφορίες από έγκριτες πηγές, με αποκλειστικές λεπτομέρειες από κατασκευαστές αξεσουάρ MFi και νέα λεπτομερή CAD. Τώρα, έχουμε ακόμη πιο λεπτομερές σύνολο αρχείων CAD από μια πολύ αξιόπιστη πηγή που συμβαδίζει με τις τελευταίες φήμες, με δύο αξιοσημείωτες αλλαγές.

    Ο τρέχων κύκλος φημών για το iPhone 15 Pro αλλάζει συχνά, ειδικά γύρω από τα νέα κουμπιά. Πολλές αξιόπιστες πηγές για την σειρά iPhone 15 Pro τόνισαν πως θα διαθέτουν απτικά κουμπιά. Τα κουμπιά θεωρήθηκε ότι ήταν ένα μακρύ μοναδικό εννιαίο κομμάτι αντί για δύο ξεχωριστά κουμπιά.

    Ωστόσο, τις τελευταίες εβδομάδες, αναφέρθηκε ότι τα νέα απτικά κουμπιά καταργήθηκαν υπέρ των πιο παραδοσιακών κουμπιών έντασης ήχου λόγω προβλημάτων παραγωγής. Τα αρχεία CAD που αποκτήθηκαν σήμερα από το 9to5Mac επιβεβαιώνουν αυτήν την αλλαγή.

    Πολλοί ανησυχούσαν ότι αυτό το backtrack θα οδηγούσε επίσης στην κατάργηση του λεγόμενου “κουμπιού σίγασης”, ενός κουμπιού που θα αντικαθιστούσε τον τρέχοντα διακόπτη σίγασης με αυξημένη λειτουργικότητα.

    Μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι οι κατασκευαστές αξεσουάρ εργάζονται αυτήν τη στιγμή με CAD που παρουσιάζουν έναν πιο παραδοσιακό σχεδιασμό κουμπιών και ένα κουμπί σίγασης.

    Αυτά τα νέα αξιόπιστα CAD ευθυγραμμίζονται τέλεια με τις προηγούμενες πληροφορίες και ταιριάζουν σχεδόν 1:1 με τα υψηλής ποιότητας renders που δημοσιεύονται από το 9to5Mac, εκτός από δύο ευδιάκριτες διαφορές: τα κουμπιά και τις κάμερες.

    Αντί για τα κουμπιά στερεάς κατάστασης που κάποτε περιμέναμε, η Apple φαίνεται να επιστρέφει σε έναν παραδοσιακό σχεδιασμό κουμπιών με χωριστά κουμπιά έντασης ήχου. Η σημαντική αλλαγή φέτος είναι ένα νέο κουμπί σίγασης.

    Αυτό το κουμπί σίγασης αντικαθιστά τον διακόπτη σίγασης και φημολογείται ότι προσθέτει πρόσθετη λειτουργικότητα, με πολλούς να εικάζουν ότι θα μπορούσε να μιμηθεί το κουμπί δράσης που βρίσκεται στο Apple Watch Ultra. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι για να διαφοροποιηθεί η σειρά 15 Pro από τη σειρά 15, αυτό το νέο κουμπί σίγασης δεν θα είναι στα μοντέλα iPhone 15 και iPhone 15 Plus που θα παραμείνουν με τον υπάρχοντα διακόπτη σίγασης.

    Ενώ τα πρώτα CAD και τα σχηματικά έδειχναν ένα τεράστιο πλαίσιο κάμερας με μεμονωμένες προεξοχές μεγαλύτερες από το σύνολο της κάμερας του τρέχοντος iPhone 14 Pro, αυτά τα ενημερωμένα CAD δείχνουν ευτυχώς κάτι πολύ πιο λογικό. Ενώ το πλαίσιο της κάμερας γίνεται ακόμα μεγαλύτερο φέτος, οι προεξοχές είναι πολύ λιγότερο εμφανίσιμες προς τα έξω.

    Το iPhone 15 Pro Max φαίνεται να έχει μια ολοένα και ελαφρώς μεγαλύτερο πλαίσιο στην κάμερα, γεγονός που οδηγεί στις συνεχιζόμενες φήμες για φακό ζουμ περισκοπίου. Το μικρότερο μοντέλο iPhone 15 Pro δεν φημολογείται ότι θα αποκτήσει φακό ζουμ περισκοπίου φέτος.

    Εκτός από την εμφάνιση του νέου σχεδίου κουμπιών και την ενημέρωση των φημών για την κάμερα, αυτό το CAD επιβεβαιώνει επίσης πολλές σχεδιαστικές λεπτομέρειες σε προηγούμενα μοντέλα CAD. Τα πλαίσια είναι απίστευτα στενά, υπάρχει USB-C και ολόκληρο το πλαίσιο της συσκευής είναι πολύ πιο στρογγυλεμένο από την τρέχουσα σειρά iPhone 14.


    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.