21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Τα Dynamic Island Games έρχονται στο iPhone 14 Pro

    Το iPhone 14 Pro περιλαμβάνει ένα έξυπνο νέο Dynamic Island που κρύβει το μπροστινό υλικό της κάμερας TrueDepth και οι προγραμματιστές εφαρμογών τρίτων πειραματίζονται ήδη με τρόπους για να επωφεληθούν από τις νέες δυνατότητες του iPhone.

    Η Apple επιτρέπει σε τρίτους προγραμματιστές να δημιουργούν εμπειρίες Dynamic Island, οι οποίες μπορεί να καταλήξουν να περιλαμβάνουν παιχνίδια. Ο Kriss Smolka, ο προγραμματιστής πίσω από εφαρμογές όπως το WaterMinder και το HabitMinder, μοιράστηκε σήμερα μια απλή ιδέα παιχνιδιού Dynamic Island που έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με το Pong.

    Ο Smolka είπε ότι το παιχνίδι “βγαίνει ωραίο”, αλλά ότι υπάρχουν ορισμένα προβλήματα καθυστέρησης που πρέπει να ξεπεραστούν. Το αν η Apple θα επιτρέψει αυτό το είδος παιχνιδιού που περιλαμβάνει το Dynamic Island μένει να φανεί, αλλά υπάρχουν αναμφίβολα άλλες μοναδικές υλοποιήσεις που μπορούμε να περιμένουμε να δούμε μετά την κυκλοφορία των μοντέλων iPhone 14 Pro αυτήν την Παρασκευή.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.