23.3 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Τα μοντέλα iPhone 14 θα έχουν διαθέσιμη ενημέρωση iOS 16 Day-One με διορθώσεις σφαλμάτων

    Τα μοντέλα iPhone 14 και iPhone 14 Pro που θα φτάσουν στους πελάτες από αυτήν την Παρασκευή θα έχουν διαθέσιμη ενημέρωση λογισμικού πρώτης ημέρας με διορθώσεις σφαλμάτων, σύμφωνα με την Apple.

    “Αυτή η ενημέρωση παρέχει διορθώσεις σφαλμάτων για το iPhone σας και αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που μπορεί να κάνει ορισμένες φωτογραφίες να εμφανίζονται απαλές κατά τη μεγέθυνση σε οριζόντιο προσανατολισμό στο iPhone 14 Pro Max”, αναφέρουν οι σημειώσεις έκδοσης της Apple για την ενημέρωση, τις οποίες κοινοποίησε το @AppleSWUpdates.

    Η ενημέρωση θα είναι διαθέσιμη για όλα τα μοντέλα iPhone 14 που θα κυκλοφορήσουν αυτήν την Παρασκευή και απλώς αντιπροσωπεύει την τελική έκδοση του iOS 16 με αριθμό έκδοσης 20A362 που κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα για άλλα μοντέλα iPhone. Η αρχική παρτίδα μοντέλων iPhone 14 της Apple συνοδεύεται από μια παλαιότερη έκδοση του iOS 16, γι’ αυτό και μια ενημέρωση θα είναι διαθέσιμη αμέσως.

    Φαίνεται ότι η Apple ώθησε επίσης αυτή την ενημέρωση για το iPhone 14 Plus, αλλά αυτή η συσκευή θα κυκλοφορήσει πριν από τις 7 Οκτωβρίου. Είναι πιθανό ότι μια νεότερη ενημέρωση iOS 16 θα είναι διαθέσιμη μέχρι την κυκλοφορία του iPhone 14 Plus.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.