17.4 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Τα ‘Asphalt 8: Airborne’ και ‘Baldo’ έρχονται στην Apple Arcade υπηρεσία αυτή την Παρασκευή

    Ο κλασσικός τίτλος της Gameloft “Asphalt 8: Airborne” καθώς και ο εμπνευσμένος από το Zelda RPG τίτλος “Baldo” έρχονται στην Apple Arcade υπηρεσία αυτή την Παρασκευή.

    Το Asphalt 8 αρχικά έκανε την εμφάνιση του στο App Store το 2013 και φέρνει περισσότερο από 240 πραγματικά αυτοκίνητα από διάφορους κατασκευαστές όπως οι Ferrari, Ducati, Lamborghini, McLaren, Bugatti, Mercedes, Audi, Ford, και Chevrolet.

    Οι αλληλεπιδράσεις μεταξύ των οχημάτων, το περιβάλλον αλλά και η μουσική επένδυση δίνουν στον τίτλο μια μοναδική εμπειρία παιχνιδιού. Οι παίχτες θα μπορούν να παίξουν σε περισσότερα από 4000 career event, 1500 mastery challenges αυτοκινήτων και πολλά ακόμη.

    Το “Baldo: The Guardian Owls” έρχεται από το Ιταλικό στούντιο NAPS. Αυτός ο πρωτότυπος τίτλος θα ζητήσει από τους παίχτες να λύσουν γρίφους, να εξερευνήσουν έναν ανοιχτό κόσμο και να δώσουν μια σειρά από μάχες ακολουθώντας τόσο την ιστορία του παιχνιδιού όσο και side quests αν τα επιλέξουν.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.