13 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Φήμη: Το Apple Watch Series 7 θα έρθει σε μεγαλύτερα μεγέθη των 41mm και 45mm

    Το επερχόμενο Apple Watch Series 7 θα έρθει σε μεγαλύτερα μεγέθη των 41mm και 45 mm που θα αντικαταστήσουν τις τωρινές επιλογές των 40mm και 44mm που έχουμε από το Apple Watch Series 4 και έπειτα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει leaker μέσω της πλατφόρμας του Weibo.

    Ο λογαριασμός που κοινοποίησε αυτές τις πληροφορίες είναι ο UnclePan που έχει και κατά το παρελθόν αποκαλύψει πλάνα της Apple. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναγράφει φέτος τα Series 7 Apple Watch θα έρθουν στα 41 και 45mm.

    Μέχρι και τα Apple Watch Series 4 η Apple είχε ως επιλογή τα 38mm και τα 42mm ως μέγεθος. Το 2018 τα Series 4 έφεραν μια μεγαλύτερη οθόνη και έτσι η κάσα τους μεγάλωσε στα 40mm και στα 44mm μέχρι και σήμερα.

    Το σημαντικό ήταν πως τα Apple Watch bands παρέμειναν συμβατά σε όλες τις γενιές. Σύμφωνα με το leaker αυτό θα ισχύσει και φέτος με τα Apple Watch Series 7 όπου και τα λουράκια που έχουν σχεδιαστεί για τα 40mm και 44mm Apple Watches θα είναι συμβατά και με νέα μεγέθη των 41mm και 45mm.

    Η αύξηση στο μέγεθος της κάσας του Apple Watch δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη μιας και τα νέα Apple Watch αναμένεται να έχουν πιο λεπτά πλαίσια και ένα πιο επίπεδο σχεδιασμό δίνοντας έτσι μεγαλύτερο χώρο στην οθόνη.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.