21.2 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Τα Apple Watch Series 7 θα ανακοινωθούν τελικά μαζί με τα iPhone 13, αλλά θα έχουν αρχικά πολύ περιορισμένη διαθεσιμότητα

    Αν και πολλές αναφορές τονίζουν πως η παραγωγή των Apple Watch Series 7 έχει προβλήματα πάρα αυτά η Apple θα τα παρουσιάσει μαζί με τα νέα iPhone 13. Σύμφωνα με το Bloomberg η Apple θα προχωρήσει με την ανακοίνωση – παρουσίαση τους αλλά η διαθεσιμότητα τους θα είναι πολύ περιορισμένη αρχικά.

    Στο νεότερο Power On newsletter, ο Mark Gurman του Bloomberg παρουσιάζει 3 πιθανά σενάρια: Η ανακοίνωση τους καθυστερεί μέχρι να λυθούν τα προβλήματα στην παραγωγή – Η ανακοίνωση τους γίνεται αλλά θα υπάρχει περιορισμένη διαθεσιμότητα – Η ανακοίνωση τους γίνεται αλλά δεν γίνονται διαθέσιμα μέχρι μια νέα ημερομηνία.

    Ο Gurman τονίζει πως η ανακοίνωση θα γίνει στο event του Σεπτεμβρίου αλλά θα υπάρχει μια μικρή διαθεσιμότητα ή μια καθυστέρηση στην κυκλοφορία τους.

    “Αν δεν μπορείτε να περιμένετε για ένα νέο Apple Watch δυστυχώς μάλλον θα χρειαστεί. Οι νέες οθόνες έχουν δημιουργήσει προβλήματα και πονοκεφάλους στην παραγωγική αλυσίδα. Όταν συνήθως αυτό συμβαίνει υπάρχουν 3 πιθανά σενάρια. Πιστεύω πως θα ισχύσει αυτό της ανακοίνωσης τους στο event του Σεπτεμβρίου μαζί με τα νέα iPhone και ή θα έρθουν στην αγορά σε κάποια μεταγενέστερη ημερομηνία ή θα γίνουν διαθέσιμα σε πολύ περιορισμένο αριθμό αρχικά.”

    Τα Apple Watch Series 7 αναμένεται να έχουν έναν επίπεδο σχεδιασμό, θα έρθουν σε διαστάσεις 41mm και 45mm με αυτή την αύξηση στην οθόνη να δίνει την δυνατότητα για αποκλειστικά νέες προσόψεις. Δεν αναμένουμε κάποιο νέο αισθητήρα υγείας φέτος με τον Gurman να δηλώνει κατηγορηματικά πως δεν θα έχουν κάποιο αισθητήρα μέτρησης της αρτηριακής πίεσης.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.