13.3 C
Athens
Tuesday, March 19, 2024
More

    Τα AirPods 3 είναι έτοιμα να λανσαριστούν και μπορεί να ανακοινωθούν στο event της Δευτέρας

    Η Apple όπως σας έχουμε αναφέρει την Δευτέρα και στις 20.00 ώρα Ελλάδας θα μας παρουσιάσει το νέο event της με αυτό όπως όλα δείχνουν να εστιάζει στα νέα και ανασχεδιασμένα 14 ιντσών και 16 ιντσών MacBook Pro μοντέλα.

    Ένα κείμενο μετόχων σήμερα της Wedbush από τον αναλυτή Dan Ives αναφέρει πως τα 3ης γενιάς AirPods μάλλον θα ανακοινωθούν και αυτά την Δευτέρα. Τα νέα αυτά AirPods αναμένεται να έχουν ένα σχεδιασμό παρόμοιο με τα AirPods Pro αλλά χωρίς το χαρακτηριστικό της ακύρωσης θορύβου αλλά με βελτιωμένη ακουστική και ίσως κάποια νέα χαρακτηριστικά.

    Σύμφωνα με τον αναλυτή τα AirPods αυτά έχουν ήδη κατασκευαστεί και είναι έτοιμα για λανσάρισμα και έτσι μια παρουσίαση τους στο event της Apple την Δευτέρα δεν θα πρέπει να θεωρείται κάτι απίθανο.

    Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στο Weibo ο χρήστης @PandaIsBald επίσης ανέφερε το ίδιο. Ο χρήστης αυτός είχε προβλέψει με ακρίβεια πως η Apple θα ανακοίνωσε το 9ης γενιάς iPad στο event του Σεπτεμβρίου.

    Αυτή πρόκειται να είναι η πρώτη αναβάθμιση των AirPods από το 2019 και έπειτα όπου και είχαμε την παρουσίαση των AirPods 2ης γενιάς.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.