17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Αυτοί είναι οι φορτιστές που μπορούν να προσφέρουν γρήγορη φόρτιση στο Apple Watch Series 7

    Το Apple Watch Series 7 περιλαμβάνει μια νέα αρχιτεκτονική φόρτισης που του επιτρέπει να φορτίζει μέχρι και 33% φορές γρηγορότερα από το Series 6 και έτσι από το 0% να πηγαίνει στο 80% μέσα σε 45 λεπτά.

    Η νέα αυτή δυνατότητα απαιτεί το νέο USB-C καλώδιο το οποίο η Apple συμπεριλαμβάνει στην συσκευασία αλλά μέχρι σήμερα η εταιρεία δεν μας είχε αναφέρει τα watt του φορτιστή που χρειάζονται για κάτι τέτοιο. Να θυμίσουμε ότι η Apple δεν συμπεριλαμβάνει φορτιστή ούτε στην συσκευασία των Apple Watch.

    Σε νέο κείμενο υποστήριξης η Apple αναφέρει πως οποιοσδήποτε USB-C φορτιστής στα 18W ή μεγαλύτερος μπορεί να προσφέρει γρήγορη φόρτιση στα Apple Watch Series 7. Επίσης και φορτιστές USB-C τρίτων κατασκευαστών στα 5W και πάνω θα επιτρέψουν μια γρήγορη φόρτιση αρκεί να υποστηρίζουν το USB Power Delivery πρωτόκολλο γνωστό και ως USB-PD.

    Από το κείμενο της Apple:

    • Apple 18W, 20W, 29W, 30W, 61W, 87W, or 96W USB-C Power Adapter
    • A comparable third-party USB-C power adapter that supports USB Power Delivery (USB-PD) of 5W or greater

    Για λόγους που δεν εξηγεί η Apple αναφέρει πως η γρήγορη φόρτιση δεν είναι εφικτή στην Αργεντινή, Ινδία και Βιετνάμ κάτι το οποίο είναι περιέργο..

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.