13.3 C
Athens
Tuesday, March 19, 2024
More

    Τα νέα MacBook Pro Could μπορεί να έχουν Notch, αναφέρει μια περίεργη φήμη της τελευταίας στιγμής

    Τα ανασχεδιασμένα MacBook Pro μοντέλα μπορεί να έχουν ένα notch που θα έχει την web κάμερα σύμφωνα με μια φήμη της τελευταίας στιγμής που έκανε την εμφάνιση της στο διαδίκτυο και δημιούργησε άμεσα πολλά ερωτηματικά.

    Η φήμη αυτή φαίνεται πως ξεκίνησε από έναν Weibo χρήστη στην Κίνα, που αναφέρει πως η Apple θα φέρει αυτή την σχεδιαστική αλλαγή με ένα notch παρόμοιο με αυτό που συναντήσαμε στα iPhone 12.

    Μετά από λίγο ένας άλλος χρήστης στο Reddit που αναφέρει πως έχει μιλήσει με πηγές της Apple από την παραγωγική αλυσίδα υποστήριξε ακριβώς το ίδιο τονίζοντας ότι το notch θα έχει την 1080p κάμερα, έναν TrueTone αισθητήρα και ένα μικρόφωνο.

    Αν και αρχικά μόνο αστείο μπορεί να θεωρηθεί αυτό το MacRumors είχε αποκαλύψει πως τα νέα 14 ιντσών και 16 ιντσών MacBook Pro θα έρθουν με αναλύσεις στην οθόνη στα 3024×1964 και 345 x2234. Αν κάποιος αφαιρέσει 74 pixels από το ύψος και τον ίδιο τότε έχουμε μια ανάλυση 16:10 που είναι η ίδια που διατηρεί η Apple για όλα τα τωρινά MacBook Pro μοντέλα.

    Φυσικά άμεσα δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά για το πως το macOS θα διαχειριζόταν το notch μιας και θα έπιανε χώρο από την μπάρα του μενού….

    Σε αυτό να αναφέρουμε και το γεγονός ότι την τελευταία στιγμή είχαμε την φήμη πως τα Apple Watch Series 7 θα είχαν τον ίδιο σχεδιασμό με καμπύλες με τα Apple Watch Series 6 και τότε οι περισσότεροι γέλασαν μιας και είχαν πιστέψει πως η Apple θα προχωρούσε σε μια πιο δραματική αλλαγή κάτι το οποίο τελικά όμως δεν έγινε.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.