18.6 C
Athens
Friday, May 3, 2024
More

    Η Microsoft κυκλοφορεί το iMessage στα Windows 11, αυτά είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα

    Τον Φεβρουάριο, η Microsoft άρχισε να δοκιμάζει το iMessage στα Windows που έγινε δυνατή μέσω της εφαρμογής Phone Link. Τώρα η εταιρεία λέει ότι διαθέτει τη δυνατότητα σε όλους όσους χρησιμοποιούν Windows 11. Αν και τα νέα μπορεί να ακούγονται συναρπαστικά, υπάρχουν ορισμένα αξιοσημείωτα μειονεκτήματα στην εμπειρία iMessage της Microsoft. Εδώ είναι τι πρέπει να γνωρίζετε.

    Ως υπενθύμιση, η πιο πρόσφατη έκδοση του Phone Link για Windows και iOS χρησιμοποιεί Bluetooth για να συνδέσει το iPhone και έναν υπολογιστή με Windows για τη μετάδοση κειμένου SMS και iMessages.

    Ενώ μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε και τους δύο τύπους κειμένων iPhone από τα Windows, υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί:

    • Το πλήρες ιστορικό μηνυμάτων σας δεν θα συγχρονιστεί, θα βλέπετε μόνο μηνύματα που “έχουν αποσταλεί ή ληφθεί μέσω Phone Link”.
    • Δεν μπορείτε να στείλετε φωτογραφίες ή βίντεο σε μηνύματα
    • Δεν υπάρχει υποστήριξη για ομαδικές συνομιλίες
    • Όλα τα μηνύματα εμφανίζονται με γκρι χρώμα

    Σήμερα, είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι το Microsoft Phone Link για iOS στα Windows 11 αρχίζει να διατίθεται στο παγκόσμιο κοινό μας σε 39 γλώσσες σε 85 αγορές. Πρόσφατα ανακοινώσαμε ότι τα Windows 11 επέκτειναν τη λειτουργία Phone Link για να ενεργοποιήσει τη σύνδεση μεταξύ ενός υπολογιστή Windows 11 και μιας κινητής συσκευής iOS με στόχο την άρση των φραγμών μεταξύ του τηλεφώνου και του υπολογιστή σας και τη διευκόλυνση της σύνδεσης με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο .

    Παρά τους περιορισμούς της υποστήριξης iMessage του Phone Link, η Microsoft λέει ότι ακούει θετικά σχόλια όπως “αυτό ακριβώς έλπιζα στον υπολογιστή μου με Windows”.

    Ενώ η λειτουργία κυκλοφορεί ευρέως, η εταιρεία λέει ότι θα χρειαστεί μέχρι τα «μέσα Μαΐου» για να εμφανιστεί σε όλους παγκοσμίως.

    Μπορείτε να κάνετε λήψη του Phone Link για Windows από τη Microsoft και για iOS στο App Store εδώ.

    Μερικές περισσότερες λεπτομέρειες, το Phone Link για iOS απαιτεί iOS 14 ή μεταγενέστερη έκδοση και δεν είναι συμβατό με iPad. Θα χρειαστείτε επίσης τα Windows 11 με ενεργοποιημένο Bluetooth και για τις δύο συσκευές.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.