23.1 C
Athens
Monday, May 6, 2024
More

    Τα στελέχη της Apple μιλούν για το M2 Max: Σχεδιασμός και ανάπτυξη, επαγγελματικές ροές εργασίας, μηχανή πολυμέσων, πολλά άλλα

    Σε μια νέα συνέντευξη, ο YouTuber Andru Edwards μπόρεσε να συναντήσει τρεις ηγέτες στην Apple. Η ομιλία καλύπτει μια βαθύτερη ματιά στο νέο M2 Pro/Max Apple Silicon, σχεδιασμό με προσέγγιση εστιασμένη στην ομάδα, επαγγελματικές ροές εργασίας, απόδοση μπαταρίας, τοποθέτηση πιο ισχυρών τσιπ σε μικρότερες συσκευές, νευρωνικούς κινητήρες και μηχανές πολυμέσων και πολλά άλλα.

    Ο Andru μπόρεσε να μάθει σε βάθος λεπτομέρειες για το πιο πρόσφατο Apple Silicon και πολλά άλλα σε λίγο περισσότερο από 30 λεπτά με τη Laura Metz της Apple, διευθύντρια μάρκετινγκ προϊόντων, τον Anand Shimpi με τεχνολογίες υλικού και την Tuba Yalcin με επαγγελματικές ροές εργασίας.

    Η συνέντευξη καλύπτει πολύ έδαφος, αφού άκουσε για το πώς ξεκίνησε για πρώτη φορά κάθε άτομο με τα προϊόντα της Apple, μπαίνει στη διαδικασία σχεδιασμού της εταιρείας υπό την ηγεσία της ομάδας, σχεδιάζοντας το MacBook Pro 14 και 16 ιντσών, τοποθετώντας πιο ισχυρά τσιπ σε μικρότερες συσκευές, αποδοτικότητα μπαταρίας, επαγγελματικές ροές εργασίας, είτε το Mac mini κανιβαλίζει το MacBook Pro, τους νευρικούς κινητήρες και τους μηχανισμούς πολυμέσων και πολλά άλλα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.