21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η ιστοσελίδα της Apple στην Τουρκία σκοτεινιάζει ως αναγνώριση των καταστροφικών σεισμών

    Η Apple έκανε τον ιστότοπό της σκοτεινό στην Τουρκία αυτή την εβδομάδα σε αναγνώριση των φρικιαστικών σεισμών που έπληξαν τη χώρα τη Δευτέρα. Η Apple επιβεβαίωσε επίσης ότι κάνει δωρεές για τις προσπάθειες ανακούφισης και ανάκαμψης για την Τουρκία, τη Συρία και οποιονδήποτε έχει πληγεί από αυτούς τους σεισμούς.

    Εάν επισκεφτείτε την αρχική σελίδα της Apple στην Τουρκία, θα δείτε ένα ολόμαυρο φόντο με μια κορδέλα για να τιμήσετε τον λαό της Τουρκίας καθώς προσπαθούν να συνέλθουν από έναν από τους πιο θανατηφόρους σεισμούς αυτού του αιώνα. Η Apple έχει αφαιρέσει όλο το υλικό μάρκετινγκ από την αρχική της σελίδα, επιλέγοντας να εμφανίζει μόνο αυτήν την κορδέλα.

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, έγραψε στο Twitter τη Δευτέρα για να στείλει την υποστήριξη και τα συλλυπητήρια της Apple σε όσους επλήγησαν από αυτούς τους σεισμούς. Ο Cook επιβεβαίωσε επίσης ότι η Apple θα κάνει δωρεές σε προσπάθειες ανακούφισης και ανάκαμψης, όπως κάνει συχνά μετά από μια φυσική καταστροφή:

    Στέλνουμε τις σκέψεις και τα συλλυπητήριά μας στον λαό της Τουρκίας, της Συρίας και οποιονδήποτε επλήγη από τους καταστροφικούς σεισμούς. Η Apple θα κάνει δωρεές σε προσπάθειες ανακούφισης και ανάκαμψης.

    Οι New York Times ανέφεραν το πρωί της Πέμπτης ότι ο αριθμός των νεκρών στην Τουρκία και τη Συρία έχει ξεπεράσει τους 17.000. Ο πρώτος σεισμός τη Δευτέρα είχε μέγεθος 7,8 Ρίχτερ, τον οποίο οι αξιωματούχοι χαρακτηρίζουν ως «μεγάλο», τον οποίο σύντομα ακολούθησε άλλος σεισμός 7,5 Ρίχτερ. Υπήρξαν αμέτρητοι μετασεισμοί τις επόμενες μέρες.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.