22.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Τα πρώτα βίντεο unboxing και reviews των νέων MacBook Pros είναι εδώ | Συγκεντρωμένα σε ένα άρθρο

    Μετά την επίσημη παρουσίαση την περασμένη εβδομάδα των νέων MacBook Pro τα πρώτα reviews των νέων 14 ιντσών και 16 ιντσών μοντέλων είναι πλέον διαθέσιμα. Αυτά τα reviews προσφέρουν μια πρώτη εικόνα για τον νέο σχεδιασμό, το notch, την ProMotion τεχνολογία της οθόνης, τους νέους επεξεργαστές κ.α

    Το The Verge πρόλαβε και έτρεξε κάποια benchmarks του M1 Max 16 ιντσών MacBook Pro και αν και ακόμη όπως δηλώνουν είναι στην αρχή των τεστ έμεινα εντυπωσιασμένοι.

    Ο Jason Snell του SixColors γράφει πως το η ύπαρξη του notch δεν πρέπει να προβληματίσει κανέναν απολύτως χρήστη μιας και η Apple έχει κάνει μια άρτια δουλειά με την μπάρα του μενού στο macOS.

    Το Gizmodo περιγράφει την επιστροφή της SD κάρτας, της MagSafe τεχνολογίας στο καλώδιο φόρτισης και την HDMI θύρα ως “game changer” και τονίζουν την απόλυτη ικανοποίηση τους με αυτές τις προσθήκες. Επιπλέον αναφέρουν πως η 120Hz ProMotion οθόνη είναι απλά απίστευτα εντυπωσιακή.

    Το CNBC τονίζει πόσο εντυπωσιακά είναι και τα νέα ηχεία με πλούσιο μπάσο που μπορούν εύκολα να γεμίσουν ακόμη και ένα δωμάτιο.

    Πολλά περισσότερα στα βίντεο που ακολουθούν:

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.