22.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Νέα εικόνα μας δείχνει καλύτερα την διαφορά στην οθόνη του Apple Watch Series 7 με το Apple Watch Series 6

    Τα Apple Watch Series 7 και επίσημα κάνουν το ντεμπούτο τους στην αγορά αυτή την Παρασκευή. Αν και όπως σας παρουσιάσαμε χθες είχαμε τα πρώτα reviews και βίντεο για αυτά δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα μια καλή σύγκριση στην οθόνη σε σχέση και με το Apple Watch Series 6.

    H Apple αναφέρει πως το νέο Apple Watch Series 7 έχει μια 20% μεγαλύτερη οθόνη από ότι το Series 6 χάρη και στο γεγονός πως έχουν μειωθεί τα πλαίσια κατά πολύ.

    Η παρακάτω όμως εικόνα αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα για αυτή την αλλαγή.

    Η Apple για να εκμεταλλευτεί αυτή την αλλαγή έχει αλλάξει και την διεπαφή του watchOS έτσι ώστε στο Apple Watch Series 7 να έχουμε μεγαλύτερα για παράδειγμα κουμπιά καθώς και για πρώτη φορά ένα QWERTY πληκτρολόγιο.

    Επιπλέον το Apple Watch Series 7 είναι πιο ανθεκτικό και έχει και μια γρηγορότερη φόρτιση.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.