21.9 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Ο Gurman δείχνει για ακόμη μια φορά iPhone 14 με hole-punch οθόνες, ένα rugged Apple Watch, κ.α

    Η Apple θα έχει ένα μεγάλο 2022 για όλους εμάς και μια νέα αναφορά του Mark Gurman του Bloomberg τονίζει εκ νέου τις προβλέψεις που θέλουν την iPhone 14 σειρά να φέρνει μερικές μεγάλες αλλαγές. Και δεν περιμένουμε αλλαγές μόνο εκεί….

    Ο Gurman λοιπόν τονίζει πως κάποια επερχόμενα iPhones της σειράς 14 θα έχουν μια hole punch οθόνη για την κάμερα αφήνοντας πίσω τους το notch. Επίσης κάνει λόγο για μια νέα έκδοση ενός 5G iPhone SE.

    “Σε ότι αφορά τα τηλέφωνα και τα ρολόγια, αναμένουμε μια 5G έκδοση του iPhone SE το πρώτο μισό του έτους μαζί με την νέα iPhone 14 σειρά που θα φέρει μια hole punch σχεδίαση.”

    Σε ότι αφορά τώρα την γραμμή του Apple Watch περιμένουμε ένα νέο Apple Watch SE ενώ η φήμη για ένα rugged Apple Watch κάνει την εμφάνιση της ξανά.

    “Η Apple δουλεύει πάνω σε 3 νέα Apple Watches: Ένα νέο SE, τα Series 8 και μια Rugged έκδοση για αυτούς που τους ενθουσιάζουν τα extreme αθλήματα.”

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.