14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Τα μοντέλα iPhone 14 Pro που παραγγέλθηκαν σήμερα από την Apple είναι απίθανο να φτάσουν εγκαίρως για τα Χριστούγεννα στις ΗΠΑ

    Η Apple νωρίτερα αυτό το μήνα αναγνώρισε ότι οι πελάτες αντιμετώπισαν μεγαλύτερους χρόνους αναμονής για τα μοντέλα iPhone 14 Pro και ‌iPhone 14 Pro‌ Max λόγω της μειωμένης παραγωγής της αλυσίδας εφοδιασμού, αλλά οι καθυστερήσεις φαίνεται να έχουν επιδεινωθεί.

    Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι εκτιμώμενοι χρόνοι αποστολής των συσκευών κυμαίνονται επί του παρόντος γύρω από το όριο των έξι εβδομάδων, με τις παραδόσεις για όλα τα μοντέλα iPhone 14 Pro να είναι πλέον διαθέσιμα μόνο από τις 27 Δεκεμβρίου, θέτοντάς τα ήδη μακριά από πολλούς να είστε πελάτες που αγοράζουν δώρα πριν από την ημέρα των Χριστουγέννων.

    Οι καθυστερήσεις επιβεβαιώνουν τις προσδοκίες των αναλυτών ότι τα μοντέλα iPhone 14 Pro της Apple θα υπολείπονται των προηγούμενων εκτιμήσεων αποστολής για το έτος, μετά τα lockdown στο κύριο εργοστάσιο της Foxconn στην Κίνα, όπου συναρμολογούνται οι συσκευές.

    Η Foxconn αναμένεται τώρα να στείλει 79 εκατομμύρια μονάδες το τρέχον τρίμηνο, χαμηλότερα από την προηγούμενη εκτίμηση για 85 εκατομμύρια συσκευές, λόγω των αυστηρών περιορισμών COVID-19 που επιβλήθηκαν στο εργοστάσιο στο Zhengzhou τις τελευταίες εβδομάδες, σύμφωνα με την επενδυτική εταιρεία Morgan Stanley (μέσω Bloomberg ).

    «Ο χρόνος αναμονής για το 14 Pro/Pro Max έχει επεκταθεί σε τέσσερις έως πέντε εβδομάδες από αργά σε σύγκριση με δύο έως τέσσερις εβδομάδες πριν από έναν μήνα, υποδηλώνοντας ότι η ζήτηση παραμένει υγιής, ακόμη και με χάσμα προσφοράς», έγραψαν οι αναλυτές σε σημείωμα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.