19.1 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple λανσάρει ανανεωμένο ιστότοπο iCloud.com με ολοκαίνουργιο σχεδιασμό

    Η Apple παρουσίασε σήμερα ένα νέο σχέδιο στο iCloud.com μετά από αρκετές εβδομάδες δοκιμών beta. Η σελίδα διαθέτει τώρα μια πολύχρωμη ταπετσαρία με πλακίδια για τον λογαριασμό σας Apple ID και τις εφαρμογές Apple όπως οι Φωτογραφίες, το Mail, το iCloud Drive, το Ημερολόγιο και οι Σημειώσεις. Υπάρχει επίσης ένα πλακίδιο με εικονίδια για πρόσθετες εφαρμογές όπως Find My, Pages, Numbers, Keynote και άλλα.

    Η σελίδα μπορεί να προσαρμοστεί, με τους χρήστες να μπορούν να επιλέξουν ποιες εφαρμογές θα εμφανίζονται σε κάθε πλακίδιο ή να αφαιρέσουν εντελώς ένα πλακίδιο. Στο κάτω μέρος της σελίδας εμφανίζεται το σχέδιο και η χρήση του αποθηκευτικού χώρου iCloud, καθώς και ένας σύνδεσμος για την ανάκτηση των πρόσφατα διαγραμμένων αρχείων από το iCloud Drive και άλλες εφαρμογές.

    Στην επάνω γραμμή μενού, οι χρήστες μπορούν να κάνουν κλικ ή να πατήσουν στο σύμβολο συν για να δημιουργήσουν ένα νέο email, σημείωση, συμβάν ημερολογίου και άλλα. Το μενού παρέχει επίσης πρόσβαση σε ρυθμίσεις για λειτουργίες του iCloud+, όπως το Hide My Email, το iCloud Private Relay και το HomeKit Secure Video.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.