23.4 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Τα επανασχεδιασμένα iPad και M2 iPad Pro αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο

    Θα μπορούσαμε να είμαστε μόνο δύο μήνες μακριά από ένα ολοκαίνουργιο βασικό μοντέλο iPad. Όπως αναφέρει το MacRumors, ο leaker yeux1122, ο οποίος έχει μικτό ιστορικό όσον αφορά τις προβλέψεις της Apple, λέει ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει ένα επανασχεδιασμένο βασικό μοντέλο iPad σε μια εκδήλωση τον Οκτώβριο μαζί με ένα αναβαθμισμένο iPad Pro με επεξεργαστή M2.

    Εκτός από τον επανασχεδιασμό, ο οποίος διέρρευσε με τη μορφή CAD renders νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, ο leaker ισχυρίζεται ότι το νέο iPad θα διαθέτει θύρα USB-C, επεξεργαστή A14 Bionic και θα υποστηρίζει συνδεσιμότητα 5G.

    Η πλήρης λίστα των χαρακτηριστικών που ο leaker ισχυρίζεται ότι έρχονται στο νέο βασικό μοντέλο iPad είναι παρακάτω:

    • Μια ελαφρώς πιο λεπτή νέα σχεδίαση
    • Διαθέτει επίπεδο πλαίσιο και πίσω κάμερα που προεξέχει
    • Μεγαλύτερη οθόνη από τις προηγούμενες γενιές
    • Θύρα USB-C
    • Τσιπ A14 Bionic, υποστήριξη 5G
    • Χωρίς την υποδοχή ακουστικών 3,5 mm
    • Θα ανακοινωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, μαζί με το M2 Pad Pro

    Εάν οι φήμες και οι προδιαγραφές στο CAD είναι ακριβείς, οι αλλαγές στο βασικό μοντέλο iPad θα είναι οι μεγαλύτερες εδώ και χρόνια. Η τρέχουσα σχεδίαση υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.