23.9 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Η Apple μεταφέρει την παραγωγή MacBook και Apple Watch στο Βιετνάμ για πρώτη φορά

    Η Apple βρίσκεται στη διαδικασία μετεγκατάστασης της παραγωγής Apple Watch και Mac στη χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας, το Βιετνάμ, ως μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας για διαφοροποίηση της αλυσίδας εφοδιασμού της, αναφέρει η Nikkei Asia.

    Η έκθεση αναφέρει ότι ο προμηθευτής της Apple Luxshare έχει ξεκινήσει τη δοκιμαστική παραγωγή μοντέλων Apple Watch και MacBook στο Βιετνάμ. Το Βιετνάμ είναι ήδη το σπίτι για την παραγωγή πολλών συσκευών της Apple, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων μοντέλων iPad και AirPods.

    Παράλληλα με την παραγωγή Apple Watch και MacBook που πιθανώς μεταφέρεται στο Βιετνάμ, η έκθεση αναφέρει ότι η Apple εξετάζει επίσης πιθανή μεταφορά της παραγωγής HomePod στη χώρα. Η έκθεση σημείωσε ότι η δοκιμαστική παραγωγή MacBook της Apple στο Βιετνάμ προχωρά με αργό ρυθμό λόγω των διαταραχών στις σχέσεις της πανδημίας.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.