21.9 C
Athens
Friday, May 3, 2024
More

    Τα δεδομένα πρόβλεψης καιρού της Apple δεν φορτώνονται για πολλούς χρήστες

    Η Apple αντιμετωπίζει αυτήν τη στιγμή προβλήματα με τον πάροχο δεδομένων καιρού, με αποτέλεσμα πολλοί χρήστες να μην μπορούν να δουν ζωντανές προγνώσεις καιρού για επιλεγμένες περιοχές στην εφαρμογή Καιρός.

    Το ζήτημα φαίνεται να επηρεάζει πολλούς χρήστες σε όλο τον κόσμο, με τις εφαρμογές καιρού σε πολλές πλατφόρμες της Apple να επηρεάζονται, συμπεριλαμβανομένων των iOS, iPadOS, watchOS και macOS.

    Η Apple προσπαθεί επί του παρόντος να επιλύσει ένα πρόβλημα με την υπηρεσία καιρού της, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Κατάσταση συστήματος, αν και η σύνοψη του ζητήματος αναφέρει μόνο τις βροχοπτώσεις της επόμενης ώρας ως μη διαθέσιμες για την Αλάσκα “λόγω διακοπής παροχής δεδομένων”, στην πραγματικότητα πολλές περιοχές και προβλέψεις είναι κάτω συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.