21.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Τίτλοι παιχνιδιών του Playstation μπορεί να γίνουν διαθέσιμοι ακόμη και του χρόνου στο iOS

    Μετά την κίνηση της Nintendo να φέρει με επιτυχία τίτλους παιχνιδιών στις mobile συσκευές όλα δείχνουν πως έφτασε και η Sony να κάνει το ίδιο με τίτλους του Playstation. Ο CEO της εταιρείας ανέφερε πως θα φέρει κάποιους ιστορικούς τίτλους της κονσόλας το συντομότερο μέχρι τον Μάρτιο του 2022.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα του VideoGamesChronicle, ο Sony CEO Jim Ryan θέλει τα Playstation παιχνίδια να βρουν τον δρόμο τους στις mobile συσκευές μετά το επιτυχημένο αντίστοιχο βήμα της εταιρεία στην αγορά των PC.

    “Έχουμε ξεκινήσει το ταξίδι μας να φέρουμε Playstation τίτλους εκτός κονσόλας. Ξεκινήσαμε πέρυσι με 2 μεγάλους τίτλους που τους φέραμε στο PC, τα Horizon Zero Dawn και Predator, μια κίνηση που μα έφερε σημαντικά έσοδα και ήταν άκρως επιτυχημένη από κάθε άποψη. Σύντομα θα κάνουμε το ίδιο και για την mobile πλατφόρμα”

    Αυτή την στιγμή βέβαια δεν είναι ξεκάθαρο αν η Sony θα μεταφέρει πλήρως τίτλους του Playstation στις mobile συσκευές και στο iOS ή θα ακολουθήσει το παράδειγμα της Nintendo με δημιουργία νέων βασισμένων σε επιτυχημένα παιχνίδια.

    Φανταστείτε μόνο να παίζετε το God of War σε μια iOS συσκευή!

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.