14.8 C
Athens
Tuesday, March 19, 2024
More

    Στην iOS 15 beta 4 έχουμε την αυτόματη αφαίρεση φαινομένων αντανάκλασης φωτός σε λήψεις

    Είμαστε πλέον δυο μήνες στην beta της iOS 15 και υπάρχουν πολλά νέα πράγματα στο νέο αυτό λογισμικό της Apple με κάποια να συνεχίζουμε να ανακαλύπτουμε σε εβδομαδιαία βάση. Σύμφωνα λοιπόν με έναν Reddit χρήστη η beta μπορεί αυτόματα να αφαιρεί τα ενοχλητικά φαινόμενα αντανάκλασης φωτός από μια φωτογραφία (lens flare).

    Η ανακάλυψη αυτή κοινοποιήθηκε από τους προγραμματιστές της δημοφιλούς εφαρμογής Halide στο Twitter και όπως μπορείτε να δείτε από την εικόνα παρακάτω το φαινόμενο σχεδόν εξαφανίστηκε στην τελική φωτογραφία.

    Σύμφωνα με χρήστες του Reddit είχαμε την επιβεβαίωση πως και τα iPhone XS, iPhone 11 και iPhone 12 μπορούν να αφαιρούν αυτά τα φαινόμενα. Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν και παλαιότερες συσκευές με την iOS 15 θα μπορούν να πραγματοποιήσουν κάτι αντίστοιχο ή αν αυτό το χαρακτηριστικό είναι αποκλειστικό για συσκευές με τον A12 Bionic επεξεργαστή ή και νεότερο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.