14.8 C
Athens
Tuesday, March 19, 2024
More

    Η Apple ενισχύει την παραγωγική αλυσίδα των iPhone 13 για να επιτύχει το στόχο παραγωγής της

    Η Apple τοποθετεί περισσότερους Κινέζους προμηθευτές στην παραγωγική της αλυσίδα έτσι ώστε να επιτύχει το φιλόδοξο στόχο παραγωγής που έχει θέσει για την iPhone 13 παραγωγή φέτος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει και το Nikkei Asia.

    Εικάζεται πως η Apple θέλει να παράγει 90 με 95 εκατομμύρια iPhones μέσα στον Ιανουάριο και έτσι η Luxshare Precision Industry μπήκε στην παραγωγική αλυσίδα της εταιρείας με ένα 3% της παραγωγής μαζί με της Foxconn και Pegatron.

    “H Luxshare θα ξεκινήσει την παραγωγή σε iPhone 13 Pro μιας και αυτή είναι η συσκευή που η Apple πιστεύει πως θα δεχτεί τον μεγαλύτερο όγκο των παραγγελιών φέτος.”

    Παρά το μικρό ποσοστό παραγωγής της Luxshare σε iPhones φέτος η κίνηση αυτή της Apple τάραξε τα νερά των Foxconn και Pegatron που είδαν ξαφνικά έναν νέο ανταγωνισμό που στο άμεσο μέλλον μπορεί να λάβει μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής των iPhone.

    Την ίδια στιγμή και σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα στην παραγωγική αλυσίδα της Apple μπήκε και η Κινεζική Sunny Optical Technology για πρώτη φορά και είναι μάλιστα ο μεγαλύτερος κατασκευαστής φακών κάμερας για smartphones στην Ασία.

    Βλέπουμε λοιπόν πως η Apple πολύ δυναμικά θέλει να φέρει ποικιλία επιλογών στην παραγωγική της αλυσίδα κάτι το οποίο σημαίνει επίσης πως μειώνει κόστη αλλά και ρίσκο στις παραγωγικές της μονάδες.

    Τα iPhone 13 μοντέλα αναμένεται να ανακοινωθούν τον επόμενο μήνα και εξωτερικά θα μοιάζουν με την iPhone 12 γραμμή με μεγέθη στις 5.4 ίντσες, 6.1 ίντσες και 6.7 ίντσες οθόνη, με δύο Pro μοντέλα ένα πιο οικονομικό και το mini που μάλλον θα το δούμε για τελευταία φορά φέτος.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.